ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ,ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ 25ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ...

 


ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΝΔΟΥΡΑ! ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ!

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες της ΕΛΑΣ ότι οι καταζητούμενοι και δολοφόνοι της 25χρονης στην Κόρινθο είναι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, ένας από τους 8 επικίνδυνους δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων θεωρείται βέβαιο ότι συμμετείχε στην ανταλλαγή πυροβολισμών στην Κόρινθο. Ταυτοποιήθηκε αποτύπωμά του στο εστιατόριο που λήστεψαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν το τζιπ που έκλεψαν οι οπλοφόροι από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, σε αγροτική περιοχή στον Σολομό Κορινθίας.

Το τζιπ δεν βρέθηκε καμμένο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ ΑΣ , οι οπλοφόροι δεν ρίσκαραν να προμηθευτούν καύσιμα από πρατήριο της περιοχής και έτσι το εγκατέλειψαν. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει δηλωθεί κλοπή ιχ στην περιοχή και επομένως είναι ισχυρή η πιθανότητα, να προσπαθούν να διαφύγουν πεζοί.

Ο δράστης φημίζεται για τα πολλά ονόματα που χρησιμοποιούσε. Μερικά από αυτά είναι: Kola ή Kolia ή Golia ή Marko (Ον) Marian ή Eduart ή Marjan ή Zan ή Jan του Pashko ή Frok και της Marta ή Marte ή Mari ή Martha.

Ο δράστης γεννήθηκε στις 27-07-1977 στην Αλβανία.

Γνωστός και από παλαιότερη αιματηρή συμπλοκή με θύμα έναν 25χρονο

Ο 36χρονος κακοποιος είχε εμπλακεί το Φεβρούαριο του 2010 σε επεισόδιο με αστυνομικούς στο Μαρούσι. Ο καταζητούμενος είχε αρχικά αρνηθεί να σταματήσει σε έλεγχο ενώ στη συνέχεια μαζί με το συνεργό του είχε καταφέρει να αφοπλίσει τους αστυνομικούς και να διαφύγει με τα όπλα τους. Λίγες μέρες αργότερα οι δύο δράστες εντοπίστηκαν από την αστυνομία στην περιοχή του Βύρωνα.

Οι κακοποιοί όταν τους αντελήφθησαν άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών, εκτοξεύοντας παράλληλα εναντίον τους πέντε χειροβομβίδες από τις οποίες εξερράγησαν οι δύο. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πραγματική μάχη.

Ενας 25χρονος αλβανικής καταγωγής, που εργαζόταν σε κατάστημα υδραυλικών, σε απόσταση αναπνοής από το πεδίο μάχης, βγήκε στον δρόμο, πιθανότατα για να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα να βρεθεί ανάμεσα στα δύο πυρά. Στο σημείο αυτό έπεσε νεκρός από σφαίρες....

Ο ένας από τους δύο Αλβανούς δράστες συνελήφθη μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών, τραυματισμένος και διακομίστηκε με ένοπλη αστυνομική συνοδεία στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν και δύο αστυνομικοί, που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών.

Ο δεύτερος Αλβανός τρύπωσε σε αρτοποιείο που βρίσκεται σχεδόν απέναντι από το κατάστημα με τα υδραυλικά όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 25χρονος όπου συνειδητοποίησε ότι δεν είχε τρόπο διαφυγής και παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Ακολούθησε έρευνα σε διαμέρισμα όπου διέμεναν οι δύο Αλβανοί όπου και βρέθηκαν τα πιστόλια που είχαν αφαιρέσει από τους αστυνομικούς
 enikos
elas-lyste
Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου