Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

 

ΤΟΝ  ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ  ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ...!!

Η σύλληψη ενός 38χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές στο Λιμνοχώρι Αχαΐας άνοιξε «πόλεμο» Αστυνομίας - αντιρατσιστικών οργανώσεων. Σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και η Ένωση Μεταναστών Εργατών κάνουν λόγο για εκδικητική σύλληψη σημειώνοντας ότι ο άνθρωπος που συνελήφθη είναι εκείνος που βγήκε στα μέσα ενημέρωσης και μίλησε για το περιστατικό στη Μανωλάδα. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όμως, ο μετανάστης συνελήφθη με την κατηγορία ότι διακινούσε ναρκωτικά σε σπιρτόκουτα. Στην κατοχή του μάλιστα ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 137 γραμμάρια κάνναβης.
 
Επιβαρυντικό γι’ αυτόν στοιχείο είναι και το γεγονός ότι πάνω του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.240 ευρώ, το οποίο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., προέρχεται από τη διακίνηση των ναρκωτικών.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Πηγή ➤ thebest.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. όπως η άλλη τις υπατίας .....περαστικά στους αριστερούς υπερασπιστές τον βιαστών κλεφτών και διακινητών ναρκωτικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή