ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ..



Σύμφωνα με "πληροφορίες" δημοσιογραφάρων του συστημικού κατεστημένου η 13χρονη Χριστίνα είναι...
ερωτευμένη με το Αλβανό απαγωγέα που είναι γνώριμος στην Ασφάλεια για υπόθεση χρήσης ναρκωτικών.

Αν και λίγο-πολύ οι περισσότεροι μας έχουμε αντιληφθεί τις μεθόδους και τακτικές που χρησιμοποιούνται για να απαλύνουν τον αποτροπιασμό και την απέχθεια που προκαλεί η εγληματική πράξη της παιδοφιλίας και της αποπλάνησης ανηλίκου.

Άρλεκιν και Βίπερ Νόρα(για τους παλαιότερους) θυμίζει το ερωτικό story που πλάθουν για να απαλλάξουν τον Αλβανό από τις βαριές κατηγορίες και να πείσουν τους πάντες πως η ανήλικη κοπέλα πήγε με την θέλησή της και ότι δεν την απήγαγε.

Τα τελευταία χρόνια, το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο και «λαμπροί» διαμορφωτές της κοινής γνώμης προσπαθούν να χειραγωγήσουν τις διακαιολογημένες αντιδράσεις οργής σε τέτοια αρρωστημένα φαινόμενα.

Ο καθεστωτικός και συστημικός γραπτός και ηλεκτρονικός τύπος που κόπτεται για το Αντιρατσιστικό ίσως αύριο να στρώσει "κόκκινο χαλί" για να συζητηθεί-αν μπορεί-να νομιμοποιηθεί ακόμα και κόμμα των παιδόφιλων!

Αν θέλουμε ως κοινωνία να κάνουμε κάτι, επιβάλλεται τώρα η πολιτική τάξη να πάρει πρωτοβουλίες και να μην κοιτάζει σαν χαζή τα τεκταινόμενα.



Πηγή ➤  makeleio




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου