ΔΕΙΤΕ το προφίλ στο facebook του Αλβανού που άρπαξε την 13χρονη Χριστίνα



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Λάτρης της μουσικής χιπ χοπ και ραπ δηλώνει ο 23χρονος Αλβανός που άρπαξε την 13χρονη Χριστίνα Κρασσά από το σπίτι της στα Σπάτα. Στο προφίλ του νεαρού στο facebook υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που τον δείχνουν να εργάζεται ως DJ σε διάφορα bar και club της Καβάλας. Παράλληλα φαίνεται πως είναι λάτρης των μηχανών, αλλά των μεγάλων αγροτικών οχημάτων 4Χ4.



 Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ο ίδιος έχει ανεβάσει στο προφίλ του, μένει στο Παλαιό Τσιφλίκι στην Καβάλα , έχει γεννηθεί στις 25 Μαρτιου 1990 και τον ενδιαφέρουν οι γυναίκες.
 
Πηγή ➤ eglimatikotita.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου