Bρέθηκε ο Αλβανός φονιάς 83χονης ...


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 83χρονης, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στις 20-9-2000, μέσα στο διαμέρισμα,

οπου διέμενε μόνη της στην οδό Ομήρου στη Νέα Σμύρνη. Η θανούσα είχε βρεθεί δεμένη, φιμωμένη και σε προχωρημένη σήψη, ενώ οι χώροι του διαμερίσματος παρουσίαζαν εικόνα έρευνας.

Δράστης είναι ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης, χθες (10-6-2013) το μεσημέρι στην περιοχή του Μοσχάτου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Πηγή ➤ crimesonair

Share on Google Plus

Explorer

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου