Προσοχή! Ο Αποκωδικοποιητής Είναι Η Παγίδα Της Ψηφιακής Τηλεόρασης!




Αυτό έγινε, για να μπορέσουμε να πάρουμε το ψηφιακό σήμα, με τις ήδη υπάρχουσες τηλεοπτικές κεραίες μας, για να μην χρειαστεί να βάλουμε δορυφορικό “πιάτο”.

Όλα αυτά τα κανάλια δεν είναι συνδρομητικά, είναι ελεύθερα. Μπορούμε λοιπόν να τα λαμβάνουμε κατευθείαν από δορυφόρο με αλλαγή κεραίας. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν θα έπρεπε να πάρουμε αποκωδικοποιητή, αλλά μία δορυφορική κεραία.

Το κόστος είναι σχεδόν το ίδιο για μας και δεν θα χρειαζόταν η DIGEA να ξοδέψει τόσα εκατομμύρια για τις τοποθετήσεις των νέων κεραιών.

Και τώρα το μεγάλο ερώτημα. Γιατί η DIGEA αφού τα κανάλια δεν είναι συνδρομητικά αλλά είναι ελεύθερα, παίρνει το ελεύθερο σήμα και το εκπέμπει κωδικοποιημένο; Η απάντηση είναι, για να γίνει υποχρεωτική η χρήση αποκωδικοποιητή.
Όλο αυτό το έργο της DIGEA φαίνεται εξαιρετικά ηλίθιο, διότι ξόδεψε εκατομμύρια για να τοποθετήσει κεραίες που κωδικοποιούν το σήμα χωρίς να πληρώνεται συνδρομές ή ποσοστά από τους αποκωδικοποιητές.

Όπως καταλαβαίνετε δεν θέλει πολύ “κλι-κλικ”. Ή θα αλλάζαμε κεραία, χωρίς κόστος για την DIGEA ή θα παίρναμε υποχρεωτικά αποκωδικοποιητή, αφού η “έξυπνη” DIGEA χάλασε τόσα εκατομμύρια για να κωδικοποιήσει το σήμα. Αυτό όμως το έκανε για να εγκαταστήσουμε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ αποκωδικοποιητή.

Όποιος νομίζει ότι αυτό έγινε για τα 30 ή 40 ευρώ είναι πολύ αφελής. Άλλωστε στην Αγγλία όταν έγινε αυτό, επειδή οι Άγγλοι δεν πήγαν να τους αγοράσουν, τους έδωσαν δωρεάν.

Το ίδιο θα γινόταν και δω αν δεν τους παίρναμε. Θα τους χάριζαν.Όλα έγιναν λοιπόν ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ. Που εκτός από την αποκωδικοποίηση του σήματος, που θα μπορούσε να γίνει με ένα απλό τσιπάκι, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων.
Παλιότερα υπήρχαν κάποιες ηλεκτρικές συσκευές που εξέπεμπαν συχνότητες υπέρηχων για να διώχνουν κατσαρίδες και ποντίκια από τα σπίτια. Αυτές αποδείχθηκε ότι είχαν βλαβερές συνέπειες και στους ανθρώπους κι ας μην τις άκουγαν.

Μια τέτοια συσκευή φαίνεται να είναι από ιδιωτικές μετρήσεις, ο φερόμενος ως “αποκωδικοποιητής” και αυτό αποδεικνύεται εύκολα με μία ηλεκτρονική και ραδιοσυχνομετρική μέτρηση των συχνοτήτων που εκπέμπει. Και μπορεί να γίνει αυτό από ειδική ομάδα τεχνητών του πολυτεχνείου για να αποκτήσει εγκυρότητα.

Πρέπει να ενεργοποιηθούν άμεσα, οι θεσμικοί και επιστημονικοί φορείς της χώρας, για ενημέρωση και προστασία των Ελλήνων.

Η ΠΑΓΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ.

Σημείωση. Οι εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για τον άνθρωπο. Δεν θέλω να πω περισσότερα, θέλω όμως να δώσω μια συμβουλή προς όλους.

ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ τελείως τον αποκωδικοποιητή ή την τηλεόραση που τον έχει ενσωματωμένο, όταν δεν βλέπετε τηλεόραση και ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.

Χωρίς να χάσετε τίποτα, θα έχετε να κερδίσετε πολλά.  



Πηγή ➤greek-national-pride





Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 σχόλια :

  1. Όποιος τα γράφει αυτά είναι αστοιχείωτος...ο αποκωδικοποιητής είναι δέκτης και όχι πομπός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή αυτό το άρθρο είναι γεμάτο με ανακρίβειες. Τρομοκρατείτε τον κόσμο με άρθρα που δεν στηρίζονται σε τίποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΑΓΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ.

    Σημείωση. Οι εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για τον άνθρωπο. Δεν θέλω να πω περισσότερα, θέλω όμως να δώσω μια συμβουλή προς όλους.

    ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ τελείως τον αποκωδικοποιητή ή την τηλεόραση που τον έχει ενσωματωμένο, όταν δεν βλέπετε τηλεόραση και ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.

    Χωρίς να χάσετε τίποτα, θα έχετε να κερδίσετε πολλά.


    Εγραψες τα παραπανω !!!!! Ωραια τελειωσες τις μαλακιες σου !!!! ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ;;;; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΖΕΙΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;;;;;; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν και εσυ δεν ξερεις τι λες ρε γελοίε δεν σου φτεμε εμεις που το παιζεις 'ΓΝΩΣΤΗ΄ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΠΟ/ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΙΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ .σταματα να βριζεις γιατι η ενα φιλαρακι μου που ειναι γιατρος στο δαφνι με ρωτησε αν σε ξερω ,ξερεις τι μου ειπε ? εισαι για ζουρλομανδια ,ε πρωτη φαση μου ειπε να κοψεις την πρωινη μαλακια γιατι δεν σου φτεει ο κοσμος ,την βραδυνη μπορεις να την συνεχισεις .

      Διαγραφή
  4. esu giati trelenese simferonta exeis ??? stin teliki oles tis ilektrikes siskeues kalo einai natis bgazoume apo to reyma an den tis xrisimopoioume . gia kalo diko mas kai tis tsepis mas ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιο άσχετος (για να μην πω κάτι πιο βαρύ) πεθαίνεις...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτα από όλα ηλίθιε το σήμα είναι κωδικοποιημένο όχι "κλειδωμένο" και πάλι ελεύθερο είναι. Στην Αγγλία τα δώσαν τσάμπα γιατί είναι κράτος όχι κολοχανίο. Οι παλιές τηλεόρασης έχουν αναλογικά κυκλώματα κάτι σαν το κασετόφωνο στο σπίτι σου. Οι ψηφιακοί ΔΕΚΤΕΣ πέρνουν το ψηφιακό σήμα και στο κάνουν αναλογικό για να το καταλάβει η τηλεόρασή σου ή από mpeg4 σε mpeg2 έχει παλιό δέκτη. Και αν έβαζες μπετόβλακα δορυφορικό πιάτο πάλι αποκωδικοποιητή βάζεις και αν δεν βάλεις κάρτα συνδρομής βλέπεις μόνο τα ελευθέρα. Και οι χαμηλές συχνότητες που η συσκευές αυτές δεν εκπέμπουν κάνουν όντως ζημιά αλλά σε τόσο μεγάλη ισχύ όπως η κεραίες μετάδοσης και μέχρι 200 μέτρα. Αφυπνιστείτε Έλληνες μην είστε ποίμνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειναι ΔΕΚΤΗΣ οχι ΠΟΜΠΟΣ.Ολες οι ηλεκτρικες συσκευες εχουν καποιο επιπεδο η/μ.Δεν μας στελνουν υποσυνειδητα μηνυματα οταν κοιμομαστε.Α,και οι φωτογραφιες δεν μας παγιδευουν την ψυχη,αποτυπωση του ειδωλου κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή