Η αλήθεια για την Ομάδα Δίας....



Όλοι μας βλέπουμε καθημερινά τα τελευταία χρόνια αυτή τη σχετικά νέα αστυνομική δύναμη που στην κυριολεξία οργώνει τους ελληνικούς δρόμους μέρα και νύχτα .

Η δύναμις αυτή, πολύ πιο ευέλικτη από τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης λόγω των οχημάτων που χρησιμοποιεί, των δίκυκλων μεγάλου κυβισμού, της εκπαιδεύσεως των ανδρών της (πολλοί εκ των οποίων έχουν υπηρετήσει εις τις ειδικές δυνάμεις του ένδοξου Στρατού μας) καθώς και της αυταπάρνησης με την οποία κάνουν το καθήκον τους έχει καταστεί το φόβητρο των κακοποιών κάθε εθνικότητας αλλά και η ελπίδα του χειμαζόμενου από την εγκληματικότητα Ελληνικού Λαού.

Είδαμε όλοι τι έγινε τις τελευταίες ημέρες με την αδίστακτη σπείρα που προσπαθούσε, μετά από όργιο εγκλημάτων που διενήργησε μέσα στην χώρα μας να διαφύγει μέσω δασικών περιοχών προς τα εδάφη της κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου μας...

Το μίσος των κακοποιών για την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ είναι γνωστό.

Πολλές οι συμπλοκές, οι επιθέσεις τα θύματα της ομάδος. Κατά περίεργο βέβαια τρόπο δεν βλέπουμε για αυτά τα θύματα που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, προστατεύοντας κατά ηρωικό τρόπο τους πολίτες και την κοινωνία να εξεγείρονται οι διάφοροι προοδευτικοί και θολοκουλτουριάρηδες που κινούν γη και ουρανό εάν φάει κανένα χαστούκι κάποιος ψευτοαναρχικός που καίει το κέντρο των Αθηνών και καταστρέφει την Πατρίδα.

Δεν είδαμε ποτέ όλους εκείνους τους ευαίσθητους για τα ...ανθρώπινα δικαιώματα να διαριγνύουν τα ιμάτια τους για τους τραυματίες ή νεκρούς αστυνομικούς, οι οποίοι αν και αμειβόμενοι πενιχρά δίνουν και τη ζωή τους ακόμη για το καθήκον. Δεν περιμέναμε βέβαια ποτέ κάτι διαφορετικό από αυτούς.

Υιοθετούν μόνον ότι βλάπτει την Πατρίδα και την Φυλή, βάλλουν πάντοτε ενάντια στους πυλώνες του Έθνους και εις εξ αυτών είναι η Αστυνομία.

Πρέπει όμως να γίνει γνωστό υπό ποίες συνθήκες φέρουν εις πέρας τα καθήκοντα τους τα μέλη της Ομάδος. Ο κίνδυνος καραδοκεί σε κάθε γωνία. Ο συνηθέστερος είναι αυτός της πτώσης που απειλεί κάθε δικυκλιστή και φυσικά τα μέλη της Ομάδος δεν αποτελούν εξαίρεση.

Για ειδική μέριμνα αποκατάστασης από την πλευρά του κράτους ούτε λόγος...

Να ομιλήσουμε για τον εξοπλισμό; Ο οπλισμός των ανδρών της Ομάδος είναι πολύ κατώτερος από τα Καλάσνικοφ και τα άλλα πολεμικά όπλα που έχουν εις την κατοχή τους οι οργανωμένοι κακοποιοί που λυμαίνονται τον τόπο τις τελευταίες δεκαετίες. Ακόμα και για τα τόσο αναγκαία προστατευτικά που φορούν ως μοτοσυκλετιστές πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη...τη δική τους τσέπη και τον πενιχρό μισθό τους.

Και όμως αγαπητοί συνέλληνες. Όταν τους καλέσετε θα είναι εκεί...Εμείς δεν πρέπει να είμαστε κοντά τους;

Γεώργιος Παπασημάκης

Πηγή ➤  greekalert





Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 σχόλια :

  1. ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ. ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΜΩΡΗ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΗ. ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αγαπη αυτη του κοσμου ειναι που μας δινει δυναμη και δεν την αλλαζουμε ουτε με λεφτα ουτε με τπτ.Ευχαριστουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια απο τα ιδια με τη ΔΙΑΣ
    τα ιδια προβληματα ειχε χρονια και η ομαδα Ζ αλλά κανεις δεν ειπε κουβεντα για τους Ζηταδες.
    καινουργιο κασκινακι μου βλεπεις.
    γερα να ειναι τα παιδια της ΔΙΑΣ αλλά φτανει τοση διαφημιση.
    ολα εχουν και ορια.
    Δεν κινδυνευουν μονο τα Διοπουλα.
    εκτος και αν ο κ.Γεώργιος Παπασημάκης τους εχει γραμμενους τους αλλους
    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πραγματικα φτανει...πολυ διαφημιση...ολοι ειναι αστυνομικοι και η ομαδα ζ και η αμεση δραση και τοσοι που υπηρετουν στην ασφαλεια και τρωνε ποσες ωρες απ τη ζωη τους στην υπηρεσια... και το λεω εγω π ειμαι στην ομαδα. αλλα φτανει πραγματικα.. δειτε και ποσα μειονεκτηματα εχει αυτη η ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως καταλαβαίνεται οτι και να γίνει όπως και να έχει στην τελική γκρίνια ειπαρχει γτ αυτό;; Εντάξει τώρα λέμε για την Διας αύριο κάπου αλλού θα γραφτεί για την Ζ και ου το καθεξής.. Κοιτάξτε τι γίνεται έξω... Και μην κοιτάμε να φαγονομασται μεταξύ μας... Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα...μη συγκρινουμε ΔΙΑΣ με Ζ....τα παιδια της Διας εχουν ανθρωπια, ψυχη. δεν ειναι καυλομπατσοι σαν τους ζηταδες. που το παιζουν ιστορια με καθε ευκαιρια. για καμια κληση καλοι ειναι οι ζ...ως εκει...αν μπορεσουν κιολας να πιασουν κανα γρηγορο. για κανα παπακι, ντελιβερα κτλ καλοι ειναι.κ ερχονται κ με στυλακι, γαμ@με κ δερνουμε...οι διασ ειναι ψυχαρες, κ πολυ σωστοι στη δουλεια τους.αυτοι ειναι ''μαγκες'' που εχουν μισθο χαλια κ παλευουν ολη μερα στον δρομο. οι αλλοι βγαινουν αν πρεπει κ αν γουσταρουν. να κοπουν οι Ζ. ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ετυχε να γνωρίσω απο κοντά δαιδία απο την Ομάδα ΔΙΑΣ.Ειναι εξαιρετικά παιδιά ευγενικοί και τίμιοι!
    Μη ξεχνάμε να προσευχόμαστε ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ γιατι παντα αγωνιζονται κατω απο δύσκολες συνθήκες με κίνδυνο την ζωή τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή