ΕΚΤΑΚΤH EIΔΗΣΗ... ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ...! ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ...



Εκτεταμένες έρευνες από την αστυνομία διεξάγονται αυτή την ώρα στην Γλυφάδα για τον εντοπισμό επικίνδυνων ληστών που πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άτομα εισέβαλλαν με όπλα στα χέρια σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στην οδό Αγίου Παντελεήμονα στον Άλιμο και άρπαξαν τις εισπράξεις.

Αμέσως δικυκλιστές της ΔΙΑΣ έφτασαν στην περιοχή όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν από το σημείο οι ληστές.

Όταν τους πλησίασαν οι κακοποιοί πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι πληροφορίες δεν αναφέρουν τραυματισμούς, και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του γκολφ στη Γλυφάδα.
Αυτή την ώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.


Πηγή ➤  enikos.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου