ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 17ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΧ ΣΟΥ ΣΦΑΓΜΕΝΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!ΕΛΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ!!!



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το γεγονός συγκλόνισε την περιοχή του Κορδελιού στην Θεσσαλονίκη!!!



Η 17χρονη πρίν μία εβδομάδα καθόταν σε πάρκο της περιοχής κοντά στο σπίτι της μαζί με φίλες της.
Ξαφνικά σταμάτησε ένα αμάξι,κατέβηκαν δυο άνδρες,άρπαξαν την 17χρονη την έσπρωξαν μέσα στο αμάξι κι εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα!
Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες προς ανεύρεση της έφηβης,αλλά δυστυχώς
χωρίς αποτέλεσμα!
Μετά απο μια εβδομάδα βρέθηκε το άτυχο κορίτσι στο  δάσος  του Σέιχ Σού  νεκρό!
Η 17χρονη δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο και απο το νεκρό κορμάκι της έλειπαν όλα τα όργανα!
Δεν υπήρχαν ούτε τα μάτια,ούτε τα νεφρά ούτε η καρδιά της τίποτα!Την έσφαξαν κυριολεκτικά!
Για μια ακόμη φορά,ένα ακόμη έγκλημα απο τους  αδίστακτους εμπόρους ανθρώπινων οργάνων!
Χάθηκε ακόμη μια ανθρώπινη ζωή!Φυσικά το θέμα δεν το βγάζουν τα ΜΜΕ!!!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;
Κι εμείς κοιμόμαστε δυστυχώς!Πιστεύουμε ότι μόνο στους άλλους μπορεί να συμβεί!Ποτέ σε εμάς!
Εύχομαι ποτέ να μην νοιώσει μάνα ή πατέρας τον σπαραγμό και τον πόνο των δυστυχισμένων γονιών της 17χρονης! Ποτέ!!!

Πηγή ➤ volcanotimes.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 σχόλια :

  1. ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ....ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ...ΕΝΘΑΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΥΝΙΓΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 1000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ....ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΙΟΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολες αυτες οι δημοσιευσεις ειναι απατη για να μαζευτουν like
    http://ellinikahoaxes.blogspot.gr/2013/05/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν! ... αν! ποτέ βρεθούν τα καθάρματα που έκαναν αυτό το έγκλημα μια τιμωρία τους αξίζει ΘΑΝΑΤΟΣ χωρίς δίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο τροπος εκφρασης κ γενικοτερα συνταξης αυτου του αρθρου ειναι τουλαχιστον γελοιος κ δεν αποπνεει καμια αξιοπιστια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ....
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ...:

    Ας πούμε 2-3 λόγια.

    Ο κανόνας της διάδοσης υπάρχει στο μήνυμα. Μηνύματα που περιγράφουν μια ιστορία χωρίς στοιχεία και μας προτρέπουν να τα διαδώσουμε είναι 99% hoax δηλαδη Ψεμα/Απάτη)

    * Κανένα αξιόπιστο στοιχείο. Μια οικογένεια σε κινέζικο μαγαζί, κάπου στη Θεσσαλονίκη πριν λίγες μέρες και βγάλε άκρη. Τα hoax δεν δίνουν κανένα σοβαρό στοιχείο γιατί αν κάποιος το ερευνήσει αποκαλύπτεται πολύ εύκολα το ψέμα-απάτη.

    * Εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων. Κάποιος μπέρδεψε το εμπόριο με την κλοπή. Η ιστοριούλα, μας περιγράφει μια απόπειρα κλοπής και όχι εμπόριο οργάνων. Εμπόριο θα είναι αν εγώ πουλήσω το ένα μου νεφρό.

    * Κλοπή ανθρωπίνων οργάνων δεν συνέβη ποτέ στην Ελλάδα. Είναι κάτι πολύ δύσκολο και ο λόγος είναι πολύ απλός. Για να αφαιρέσεις ανθρώπινα όργανα και να είναι σε κατάσταση που να μπορούν να μεταμοσχευτούν χρειάζεσαι ολόκληρη ομάδα χειρουργών ιατρών και εξοπλισμό που υπάρχει μόνο σε μεγάλα νοσοκομεία. Δεν είναι δουλειά χασάπη να κόψει 5-6 μπριζόλες και να τις τυλίξει στο χασαπόχαρτο. Τα όργανα δεν μπορούν να μπουν σε οποιοδήποτε άτομο. Έχετε ακούσει, πιστεύω, ασθενείς να περιμένουν χρόνια για να βρεθεί το κατάλληλο συμβατό μόσχευμα. Τι τα περάσαμε… ανταλλακτικά;

    * Το εμπόριο οργάνων όπως φαίνεται αρχίζει και παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Μας τονίζει με κεφαλαία ο μυαλοκουνημένος. Δηλαδή είχαμε λίγα περιστατικά και τώρα έχουμε πολλά. Τι λες ΡΕ εγκεφαλοχαμένε; Ακούσατε ποτέ η διαβάσατε για έστω και ΕΝΑ, ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ ΕΝΑ, περιστατικό κλοπής ανθρωπίνων οργάνων από την τηλεόραση, ραδιόφωνο η κάποια εφημερίδα; Όλοι αυτοί (μέσα μαζικής ενημέρωσης), που κάνουν κρα και την τρίχα τριχιά, για τέτοιες ειδήσεις, θα πρέπει να παίρνουν μίζα από τη συμμορία, γι’ αυτό και δε μιλάνε. Το ίδιο και η αστυνομία που έφτασε σε σημείο να βγάλει ανακοίνωση διάψευσης για τα χαμένα παιδάκια που τους κλέβουν τα όργανα. Ανακοίνωση έβγαλε και το χαμόγελο του παιδιού και ο οργανισμός μεταμοσχεύσεων. Όλοι αυτοί λένε ψέματα. Την αλήθεια μας την αποκάλυψε το μυαλοφαγωμένο τρολ.

    Πολύ ασχολήθηκα με τη χαζομάρα… φτάνει. Οποτε βλέπετε μύνημα για κλοπή η απόπειρα κλοπής ανθρωπίνων οργάνων να ξέρετε οτί είναι οχι 100%, αλλά 1000% ψέμα.
    Να μη πάρω και γω τη μίζα μου από τη συμμορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρία Τουφεξή, διερωτώμαι αν επάγγελμά σας είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η προπαγάνδα.
    Η άσκοπη τρομοκράτηση του λαού, σας ηδονίζει ή σας γεμίζει την τσέπη;
    Το περιστατικό που περιγράφετε ουδέποτε συνέβη.
    Εκτός του σκοπούμενου στόχου σας, να προκαλέσετε φόβο στους πολίτες και αναστολή των κοινωνικών τους δραστηριοτήτων, ο τρόπος που το κάνετε είναι ερασιτεχνικός στα μάτια των πιό έμπειρων παρατηρητών.
    Η "είδηση" μπάζει από παντού και είναι κοπτοραπτική μιας σειράς παρόμοιων ψευδών ειδήσεων που θέλουν να προκαλέσουν φοβικό σύνδρομο στους πολίτες, περί του κινδύνου της αρπαγής και αφαίρεσης οργάνων προς πώληση από κάποια ξένόφερτη μαφία! Στην Ελλάδα δεν έχει καταγραφεί τέτοιου είδους περιστατικό. Αυτά συμβαίνουν στην λατινική Αμερική και την Ασία.
    Καλώ τον κόσμο, να μην δέχεται ευκολόπιστα τέτοιες "ειδήσεις", ιδίως αν αυτές δεν μπορούν να διασταυρωθούν και από πολλές άλλες πηγές.
    Επίσης μπορεί κανείς να ρωτά την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής του, για το αν συνέβη πράγματι οποιοδήποτε περιστατικό άκουσε ή διάβασε στο διαδύκτιο. Επικοινωνήστε με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης για το συγκεκριμένο.
    Προσοχή:
    Η συγκεκριμένη «δημοσιογράφος» ειδικεύεται στις ψευδείς ειδήσεις. Γνωστή και ως Μαρκέλλα ή Μαρία Τουφεξή, διασπείρει συστηματικά τέτοιου είδους ψεύδη και υπερβολές.
    Δείτε εδώ: http://ellinikahoaxes.blogspot.gr/2013/06/blog-post_29.html
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τουλαχιστον εδω το διαψευδουν http://www.oparlapipas.com/2013/08/17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν ειναι απατη... εγινε ... ηταν απο την γειτονια μουη κοπελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χονδροειδείς ανοησίες. Η αφαίρεση οργάνων από ζώντα οργανισμό με σκοπό την μεταμόσχευση γίνεται μόνο σε αρτίως εξοπλισμένα χειρουργικά κέντρα και με άμεση μεταμόσχευση ή στο ίδιο κέντρο ή σε άλλο επίσης εξειδικευμένο και σε κατάλληλο λήπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή