Ξαφνικός συναγερμός της Ελληνικής Αεράμυνας απο το πρωί. Στα όρια τους είναι οι Πιλότοι μας...


Σύσκεψη  στο ΓΕΕΘΑ και ξαφνικός συναγερμός με τα όπλα των Α/Α να μπαίνουν σε κατάσταση (safe arm-Arm )έχουμε απο το πρωί της 10:00 της σήμερον !

Η κατάσταση ειναι γενική ενώ σε επιφυλακή μπήκαν οι Μονάδες άμεσης αντίδρασης  ´´ΧΩΚ-Patriot ”  Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης που  επικρατεί μεγάλη Στρατιωτική κινητικότητα !
Στην Κρήτη δόθηκαν εντολές για ´´blaze skies ” σε όλα τα Α/Α και των S-300 !

Στο ΑΤΑ επικρατεί  πολεμικός πυρετός ενώ σίγουρα έχει να κάνει με την χθεσινή υπερπτήση των τούρκικων Μαχητικών !

Ο Συνήθως ήρεμος Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος τα έχει πάρει στο κρανίο με τις μπαμπασιές των Τούρκων ….Ενώ πληθαίνουν οι φωνές στο Στράτευμα που κάνουν λόγο για δυναμική αντίδραση!

Ο Αρχηγός ΑΤΑ κατέβαζε όλα τα καντήλια και προχώρησε σε ετοιμότητα όλων των Μονάδων !
Αγρεύουν τα πράγματα και πρέπει η ηττοπάθεια των Πολιτικών που μας χαρακτηρίζει να μην περάσει στο Στράτευμα ,ενώ καιρός είναι να κατεβάσουμε και κάνα Τούρκικο Μαχητικό  έτσι για αλλαγή !

Σε λίγο περισσότερα …

Πηγή ➤  veteranos.gr




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου