ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΧΑΛΗ,ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!


Ο πρωταθλητης Μιχάλης Ζαμπίδης, σημερα θα διεκδικησει τον Παγκόσμιο Τίτλο της Superkombat απέναντι στον Τούρκο Harun Kina.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σήμερα LIVE από το Novasports 4 στις 20.00 καθώς και σε επανάληψη στις 22.30 από το Novasports 3 και από το Web TV του Novasports.gr .

Στη συνέντευξη τύπου του Superkombat, μετά την προκλητική δήλωση του αντιπάλου του Μιχάλη Ζαμπίδης, Harun Kina, ο οποίος και πάλι δήλωσε οτι θα είναι ο πρώτος Τούρκος που θα τον κερδίσει και μάλιστα με νοκ αουτ, ο Πρωταθλητής μας απάντησε: "Ό,τι έχω να πω, θα το πω μέσα στο ρινγκ κι έχω να πω πολλά".

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Μιχάλη και είμαστε σίγουρο ότι και η ζώνη του Superkombat θα είναι στην κατοχή του. Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ζώνη λείπει από τη συλλογή του.

Πηγή ➤ ΠΗΓΗ

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :