Ραγδαίες εξελίξεις- συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος!


Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται Κασιδιάρης, Λαγός κα.

Ανατρεπτικές εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ! Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και για άλλους βουλευτές όπως ο Κασιδιάρης , Λαγός κ.α που αναζητούνται. Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί για 34 στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Όπως μετέδωσε το ΒΗΜΑ FM σε περιπτώσεις τέτοιες που η διαδικασία είναι Αυτόφωρη δεν απαιτούνται αιτήσεις άρσης ασυλίας για τους βουλευτές.

Πηγή ➤ cretalive

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 σχόλια :

  1. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ IRA ΕΛΛΑΔΟΣ.........

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους!!! Λύθηκαν τα χέρια της Αστυνομίας

      Διαγραφή
  2. Τώρα ο τίτλος του blog έχει περισσότερο νόημα από ποτέ. Λύστε τα χέρια της Ε.Λ.ΑΣ. και τσακίστε τους συλληφθέντες...πολιτικά έτσι..:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαθος!
    ...της Κυβερνησης!
    ...μεσα σε αυτη την ανεχεια που μας διακατεχει...η ηρωποιηση προσωπων ειναι το μονο ευκολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε πρόβατα, το φερανε πως το φερανε απο την κυβερνηση να μην κοιτατε το καραβι που βουλιαζει αλλα να ασχολουνται μονο για το αν θα βουλιαξει ευθεια ή πλαγια..
    Ολοι βλεπουν το προβλημα Χ.Α και τιποτα μα τιποτα αλλο απο την πιτα της καταστροφης..Εγινε ο Σαμαρας ο Πρωθυπουργος-Σωτηρας και ο Βενιζελος δεξι του χερι και εσωσαν την Ελλαδα απο την Χ.Α και τα προβληματα της..Προβατα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ο Τσοχατζόπουλος ελεύθερος;!!! Ολοι χαίρονται, αλλά περισσότερο η Χ.Α!!!
    Σιμίτης,Παπανδρέου,Σαμαράς, Μητσοτάκηδες γιατί είναι ελεύθεροι; Δεν έκλεψαν αυτοί; δεν είναι αυτοί που μας έφεραν σ'αυτή την κατάσταση; Γιατί δεν μπαίνουν και αυτοί φυλακή; Δημοκρατία να μου πείς!! Οι τέσσερεις νεκροί ζητάνε ακόμα δικαίωση, αλλά κάηκαν από δημοκρατικούς αριστερούς, το ξέχασα! Οι νεκροί αστυνομικοί από δημοκρατικά αριστερά τέρατα, δεν μετράνε!! Τέτοιο πραξικόπημα ούτε στην Αφρική δεν γίνεται. Κρετίνοι, υποκριτές!
    Ηρωποιήσατε τη Χ.Α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τη χρυση αυγη δεν υην ηρωοποιησε κανεις. Ειναι απο μονοι τους ηρωες που καταφερνουν κ ανεχονται τα ρεμαλια τα υπολοιπα μεσα στη βουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι φυλακές δεν έχουν πεζοδρόμια για να ακονίζετε τις ξιφολόγχες ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τον νομο για την απελαση των λαθρομετ ποτε θα τον εφαρμοσουν ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή