ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΠ!!!! "ΦΟΙΤΗΤΗΣ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 20χρονο φοιτητή που φέρεται ότι παρίστανε υπάλληλο του ΣΔΟΕ και ζητούσε μίζα για να μην επιβάλει πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός πήγε να κάνει έλεγχο στα γεμάτα τραπεζοκαθίσματα, διαπίστωσε ότι το κατάστημα δεν έκοβε αποδείξεις προς τους πελάτες και έτσι απευθύνθηκε στη διεύθυνση. Απείλησε ότι θα βεβαιώσει τις προβλεπόμενες φορολογικές παραβάσεις επιβάλλοντας πρόστιμο ύψους 1000 ευρώ αλλά στη συνέχεια ζήτησε 100 ευρώ για να κάνει τα στραβά μάτια και να μη βεβαιώσει καμία παράβαση.
Το προσωπικό του καταστήματος ενημέρωσε την Άμεση Δράση και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί για τον έλεγχο ο 20χρονος τους επέδειξε πλαστή ταυτότητα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών(ΕΥΠ) και τους προειδοποίησε για τις συνέπειες που θα έχουν.
"Θα σας δείξω εγώ" φέρεται ότι τους είπε. Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της "εκβίασης" , της "αντίστασης κατά της αρχής" , της "αντιποίησης αρχής " και της "πλαστογραφίας".
Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκη.

Πηγή ➤ stoxos.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου