ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ: Ανοιχτά της Αθήνας το Πολεμικό μας Ναυτικό έχει περικυκλώσει τουρκικό πολεμικό πλοίο!



Πριν από μερικά λεπτά λάβαμε από αναγνώστη μας το παρακάτω μήνυμα:

Αυτήν την ώρα ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο βρίσκεται έξω από την Κέα περικυκλωμένο από εφτά πολεμικά Ελληνικά πλοία τα οποία είναι έτοιμα να του φράξουν το δρόμο προς την Αθήνα ενώ συχνές είναι και οι πτήσεις Ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών στην ευρύτερη περιοχή.

Το Τουρκικό πλοίο ξεκίνησε σήμερα το πρωί από τις ακτές της Τουρκίας πέρασε από την Χίο κάνοντας αλλεπάλληλες παραβιάσεις στα Ελληνικά χωρικά ύδατα πέρασε μπροστά από την Άνδρο με αποτέλεσμα εδώ και λίγη ώρα να βρίσκεται μια ώρα έξω από την Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι και σήμερα οι παραβιάσεις των Τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών ήταν πολλές στον Ελληνικό εναέριο χώρο ενώ αυτή την ώρα δύο πολεμικά πλοία της Τουρκίας βρίσκονται έξω από την Χίο και την Μυτιλήνη.

Πηγή ➤ briefingnews.

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 σχόλια :

  1. Βουλιαξε τονε,ντε.Και γαια πυρι μειχθητω.Τι εχουμε να χασουμε?Μονον η εθνικη αξιοπρεπεια μας εχει μεινει.Αν την χασουμε κι αυτην...Τοτε γιατι ζουμε?Για να πληρωνουμε φορους στους αρχιαλητες μεσω των αλητακων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κανονια και τους τορπιλοσωληνες τι τους εχετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάγκες καλοί οι λεονταρισμοι αλλά δυστυχώς αυτή τη στιγμή οι πολιτικές κουφάλες μας έχουν αφήσει ξεβρακοτους απέναντι στους τουρκαλαδες. Εξ αιτίας όλων αυτών των μπινεδων - κλεφταραδων τα τελευταία 40 χρόνια φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο defencenet.gr η είδηση είναι διαφορετική και στο τέλος κάνουν και επισήμανση:
    "Σκηνές από επιχειρήσεις νηοψίας στον Κόλπο του Άντεν εκτυλίχτηκαν ανοικτά της Εύβοιας όταν από σήμα που εδόθη στο ΠΝ για ύποπτο φορτηγό πλοίο το οποίο ερχόταν από Λιβύη πραγματοποιήθηκε έφοδος αποσπάσματος της ΜΥΚ προκειμένου να διαπιστωθεί το φορτίο του.

    Πιο συγκεκριμένα το φορτηγό σκάφος "Σαλάχ Αλ Ντιμ" με σημαία Σιέρα Λεόνε εντοπίστηκε από την φρεγάτα του ΠΝ «Αιγαίο» να πλέει ανοικτά της Ευβοίας." ........

    ........ "Επισήμανση

    Επειδή έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες αναφορικά με υποτιθέμενη περικύκλωση τουρκικού πολεμικού πλοίου από ελληνικά πολεμικά κοντά στην Κέα να αναφέρουμε ότι η κινητοποίηση του ΠΝ αφορούσε το συγκεκριμένο πλοίο που προερχόταν από τη Λιβύη και σε τίποτα άλλο."

    Δεν τους κάνω διαφήμιση αλλά τελικά τι ισχύει...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TELOS MAI TOYS TOYRKALADES OTI PETAI KATO OTH PARABIAZETE NATOYS RHJETAI TERMA TA ASTIA ERKETA ELINARES JYPNATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή