Γελάει ο κόσμος με τον τιμοκατάλογο του κυλικείου της Βουλής!




ΛΥΣΤΕ blog ➤Μας κάνουν πλάκα τελικά οι «Ηγέτες» μας, αφού στο κυλικείο του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο ελληνικός καφές κοστίζει μόλις…0,15 λεπτά του ευρώ (0,10 καφές + 0,05 ποτήρι)!


Ο κατάλογος που βλέπεται πιο κάτω είναι ο τελευταίος που κοινοποιήθηκε στις 3 Αυγούστου, δείχνοντας για άλλη μια φορά στον ελληνικό λαό πόσο θέλουν οι Κυβερνώντες να προστατέψουν τα…χαμηλά μισθολόγια των βο(υ)λευτών μας. Δείτε λοιπόν πιο κάτω για τι τιμές μιλάμε:


Πηγή ➤ eleftherologion.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. ειναι ο κατάλογος τους κυλικείου για τους αστυνομικούς που λειτουργεί συο υπογειο. Λειτουργεί για τους άνδρες των ΜΑΤ..... δειτε τι γραφει πάνω και πιος υπογράφει... είδατε πόσα πληρώνουν αυτοί που μας δέρνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή