Αράπης χτυπούσε και λήστευε ηλικιωμένους στον Άγιο Παντελεήμονα - Τελευταίο θύμα του μία 83χρονη!!!



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη στην πολύπαθη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, 34χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από τη Νιγηρία, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει, με χρήση σωματικής βίας από 83χρονη ημεδαπή, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ που μόλις είχε κάνει ανάληψη από Τράπεζα.


Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς, μαζί με άγνωστο συνεργό του, παρακολουθούσε συστηματικά Τραπεζικά Υποκαταστήματα και εντόπιζε ηλικιωμένα άτομα που έκαναν ανάληψη χρημάτων. Στη συνέχεια τα ακολουθούσε μέχρι το εσωτερικό της πολυκατοικίας που διέμεναν και με τη χρήση σωματικής βίας τους αφαιρούσε τα χρήματα.


Όπως εξακριβώθηκε έχει διαπράξει, κατά το τελευταίο τετράμηνο, με την ίδια μέθοδο δράσης τέσσερις (4) ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.


Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Πηγή ➤ ethel-sinadelfos.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου