Απολύουν την αδελφή του ήρωα Ε.Γιαλοψού και κόβουν το επίδομα συνόρων...



Κάποιος πρέπει να συγκεντρώσει τους συνεργάτες των τροϊκανών, τα "golden boys" του υπουργείου Οικονομικών, όπως τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και να τους πάει στο υπόστεγο όπου φυλάσσεται ότι έχει απομείνει από το ελικόπτερο AB-212ASW "ΠΝ 21" μήπως και συνειδητοποιήσουν τι σημαίνει να χύνεις το αίμα σου για την πατρίδα και να αφήνεις πίσω μια ορφανή οικογένεια.

Και εν συνεχεία να τους βάλει σε ένα ελικόπτερο και να τους μεταφέρει από το τριεθνές του Έβρου μέχρι το Καστελόριζο.

Και να τους αφήσει να ζήσουν εκεί με θερμοκρασίες 20 βαθμών υπό το μηδέν για τον Έβρο ή μέσα στην αντάρα και την θύελλα που λυσσομανά στο Αιγαίο στις χειμωνιάτικες μέρες.

Με τον εχθρό να καιροφυλακτεί να κάνεις το λάθος για να εισβάλλει. Και την οικογένεια πίσω να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα λόγω του μισθού πείνας...

Ίσως τότε καταλάβει ο συγκεκριμένος υπουργός ότι αυτό που έκανε σήμερα, να μην υπογράψει την αίτηση άρσης της "κινητικότητας", δηλαδή την μη απόλυση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της αδελφής του ήρωα των Ιμίων χειριστή του ραντάρ του μοιραίου ελικοπτέρου, αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψού, αλλά και το επίδομα φύλαξης συνόρων των μόνιμων στελεχών των ΕΔ, συνιστά ύβρη.

Ύβρη προς τις Ένοπλες Δυνάμεις
Ύβρη προς το νεκρό
Ύβρη προς τον ελληνικό λαό
Ύβρη προς την ελληνική Ιστορία

Ο Χ.Σταϊκούρας ούτε ως εντολοδόχος των Γερμανών στο υπουργείο δεν δικαιολογείται.

Ακόμα και στην πρώτη γερμανική Κατοχή άνθρωποι όπως ο αείμνηστος Άγγελος Έβερτ, ο πατέρας του μετέπειτα αρχηγού της ΝΔ, μπορεί να εργαζόταν υπό γερμανική διοίκηση, αλλά έσωσε εκατοντάδες ανθρώπους και μεταξύ τους πολλούς Έλληνες Εβραίους, από το απόσπασμα.

Αλλά όταν κάποιοι γίνονται "γερμανικότεροι των Γερμανών", τα αποτελέσματα είναι αυτά.

Μάταια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος που συνέταξε την σχετική τροπολογία για να κατατεθεί και να ψηφιστεί σήμερα επέμεινε στα τηλεφωνήματά του προς τον εντολοδόχο της τρόϊκα.

Μάταια του εξηγούσε ότι "Δεν έχουμε ιστορικό δικαίωμα να απολύσουμε την αδελφή του Έκτορα Γιαλοψού".

Μάταια του εξηγούσε ότι "Δεν επιβαρύνεται ο Προϋπολογισμός από το ταπεινό κατοστάρικο που θα δοθεί στους ακρίτες μας".

Την στιγμή μάλιστα που άλλοι δύο υπουργοί εξίσου πειθήνιοι στην τρόικα και στους Γερμανούς, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ.Μητσοτάκης και ο υπουργός Υγείας Ά.Γεωργιάδης την είχαν υπογράψει.

Πότε θα κάνει ξαστεριά; Ή μήπως πρέπει πρώτα "να πάρω το ντουφέκι μου" που λέει και ο ποιητής;

Πηγή ➤defencenet

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. μια φορα το κερατο μου μεσα να διαβασω οτι εκοψαν κατι απο το μισθο τους.
    μια φορα ρε γαμωτο.
    αλητες ανθελληνες πολιτικοι,γαμω τα σπιτια σας και τις μανες σας παλιοπροδοτες.
    μονο κρεμαλα σας αξιζει
    Ηλιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ !!!

      Διαγραφή