Αυτός είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που ο Κωστόπουλος αποφάσισε να παραδοθεί σήμερα στη ΓΑΔΑ...



Πανικός επικρατεί με την απόφαση του Πέτρου Κωστόπουλου να παραδοθεί στην ΓΑΔΑ! Ο παρουσιαστής του "Πρωινό mou" κρατείται για χρέη προς το Δημόσιο και κανείς δεν γνωρίζει αν θα μείνει ελεύθερος ή θα προφυλακιστεί.

Αλλά ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ο Πέτρος πήρε την απόφαση να παραδοθεί και μάλιστα σήμερα; Σύμφωνα με φήμες, τα χθεσινά ποσοστά της εκπομπής ήταν άκρως απογοητευτικά (18,8%) την ίδια ώρα που οι απέναντι (λέγε με Γιώργο - Φαίη) ξεπέρασαν το 31%.

Επίσης λέγεται πως αυτό ήταν ένα τρικ από την πλευρά του Κωστόπουλου ώστε να γίνει ντόρος και να ανεβούν τα ποσοστά της εκπομπής που προς το παρόν δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για το κανάλι.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πηγή ➤ athensmagazine

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ασχολουνται με γελοιοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΑΚΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ.ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΕΕΕΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ''Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή