Η άτυχη κοπέλα ηταν “αντιρατσίστριά” μεχρι που γνώρισε τον πραγματικο ρατσισμό στα νύχια ισλαμοφασίστα....

 

 Ο λόγος για μια νεαρή κοινωνικη λειτουργό απο την Ιταλία, ακτιβιστρια και μέλος ανθρωπιστικών οργανώσεων που έπεσε θύμα βιασμού απο ισλαμοφασίστα μετα απο “αντιρατσιστική” εκδήλωση!

Ο 32χρονος Buojemaa Es Sahly, προσέγγισε την κοπέλα και τον αρραβωνιαστικό της κατα την διάρκεια της εκδήλωσης “Festival multietnico” στην Reggio Emilia και τους έπεισε να τον ακολουθήσουν σπιτι του.

Εκεί βίασε κτηνωδώς την κοπέλα υπο την απειλή όπλου, αναγκάζοντας τον αρραβωνιαστικό της να παρακολουθεί. Είναι η πανανθρωπινη τραγωδία, όπου με τους ποταμούς πετροδολαριων, η φασιστικότερη σεχτα που γνώρισε ποτε η ανθρωπότητα, βαπτίζεται “θύμα” μεχρι που κυριαρχεί.

Εκεί όντως παύει να υπαρχει ρατσισμός. Οτι δεν υποτάσσεται στις ορδές, πεθαίνει

Πηγή ➤ olympia

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου