Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 57χρονου για αποπλάνηση ανήλιων αγοριών (φωτογραφίες)



ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 57χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 27.10.2013, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου και σε βάρος ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή, τετελεσμένης και σε απόπειρα, στο πλαίσιο σχετικών ποινικών δικογραφιών.



Πρόκειται για τον:



ΔΩΡΟΘΕΟΥ Αθανάσιο του Δημητρίου και της Σωτηρίας, που γεννήθηκε στις 21.9.1956 στο Βραχάτι Κορινθίας και κατοικεί ομοίως. 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δεκαπέντε ημερών, σύμφωνα με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδίως των ανηλίκων, στην εξυπηρέτηση των αναγκών της λειτουργίας των αστυνομικών, εισαγγελικών και δικαστικών αρχών, με σκοπό τη βεβαίωση εγκλημάτων (κακουργημάτων ή πλημμελημάτων με δόλο κατά της γενετήσιας ελευθερίας) εκ μέρους του άνω κατηγορουμένου, σε βάρος ετέρων ανήλικων θυμάτων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.



Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27410-55207 και 27410-51111 του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Πηγή ➤ eleftheriaonline.

Share on Google Plus

Νms

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. Να τον χωσετε βαθιά γιατί εγώ άμα τον βρω εγώ του έχω κόψει τα αχαμνα του θα του τα δώσω να τα φάει και μετά θα τον κρεμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τον χωσετε βαθιά γιατί εγώ άμα τον βρω εγώ του έχω κόψει τα αχαμνα του θα του τα δώσω να τα φάει και μετά θα τον κρεμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή