ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ - ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ...


Μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσουν κάποιοι το θέμα των αδειών, των επικίνδυνων κακοποιών; Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο τύπου της αστυνομίας:

Από 13-12-2013/13.00 από τις Φυλακές Μαλανδρίνου Φωκίδας, 23χρονος  αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, θεωρείται ως αποδράσας, καθόσον δεν επέστρεψε  ως όφειλε ύστερα από 6ήμερη τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί.

Ο εν λόγω  έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης (10) ετών και (4) μηνών, για συμμετοχή  σε εγκληματική οργάνωση, για διάπραξη ληστείας, παράνομη οπλοκατοχή και πλοφορία καθώς και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.


Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου