Απονομή (ΑΡΙΣΤΕΙΟΥ ΑΝΔΡΑΓΑΘΙΑΣ) σε αστυνομικό της Αμεσης Δράσης....

 
 
Σήμερα ένας φίλος και καλός μας συνάδελφος ο Αρχ/κας Χρήστος Μπαλάσκας απο την Αμεση Δράση Αττικής τιμήθηκε με το ανώτερο βραβείο (Αριστείο Ανδραγαθίας) διότι την 17/05/2011 στον Βύρωνα Αττικής είχε ένοπλη συμπλοκή με άτομο που επέβαινε σε κλεμμένη Μοτ/τα στις 04.00 τα ξημερώματα.

Ο συναδελφός μας πεζός καταδίωκε τον δράστη ο οποίος όμως είχε καταφέρει προηγουμένως και ενώ πάλευαν για περίπου δέκα λεπτά να τον μαχαιρώσει στο μπράτσο (διαμπερές τραύμα).

Τραυματισμένος ο συναδελφός μας και ενώ προσπαθούσε να τον ακινητοποιήσει για δεύτερη φορά ο γιγαντόσωμος δράστης μπράβος στο επάγγελμα προσπάθησε να τον μαχαιρώσει στην καρδιά.

Εκεί όμως είναι το απίστευτο, η κονκάρδα της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ σταμάτησε το μαχαίρι και ο συνάδελφος κατάφερε να ακινητοποιήσει τον δράστη πυροβολώντας τον στο πόδι....αν και τραυματισμένος.Στην κατοχή του δράστη στην ζώνη του βρέθηκε και ένα περίστροφο MAGNUM.

Aξιο λόγου να αναφέρουμε ότι σε όλη την συμπλοκή με τον κακοποιό μέρος έλαβε και ο συνάδελφός μας συνοδός του περιπολικού Αστυφύλακας Μηνάς Βασδέκης.

Η πολιτεία τίμησε τον συναδελφό μας Μπαλάσκα Χρήστο με το Αριστείο Ανδραγαθίας και τον προήγαγε στον Βαθμό του Ανθυπαστυνόμου.
 
 
Ο συναδελφός μας τιμήθηκε απο τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Κο Μαχαιρίνα και τον Διοικητή της Αμεσης Δράσης Αττικής Κο Ζάγγα.
 
 
 
 
Με την σειρά μας να του ευχηθούμε και εις ανώτερα και πάντα κοντά στον πολίτη.


Πηγή ➤elas-lyste

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 σχόλια :

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ...
    συγχαρητηρια σε σενα και στην οικογενεια σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρισκαρε την ζωη του γιατι πιστευει σε καποιες αξιες,αυτα να τα βλεπουν οι κυβερνωντες,που τους ελληνες αστυνομικους δεν θα επρεπε να τους επιβαλουν καθολου περικοπες,ευτυχως που το ξανασκευτηκαν και συντομα θα του ςδικαιωσουν,τουλαχιστον απο οικονομικης αποψης,αλλα απο εξοπλισμο τι θα γινει; θα συνεχισουν να επιχειρουν με ληγμενα αλεξισφαιρα και τα πιστολακια του λουναπαρκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ψυχουλα του το ξερει του ανθρωπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΜΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο ρε παλικαρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κωλομπατσος-ρατσιστης-δολοφονος για καποιους!Συναδελφε μας δινεις δυναμη να συνεχισουμε με το κεφαλι ψηλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο......διοτι αυτος το αξιζε
    υπηρξαν περιπτωσεις ομως,που καποιοι το αξιζαν πραγματικα αλλα τους εμπλεξαν δικαστικα για να κερδισουν αυτο που πραγματικα δικαιουντο...και τελικα δεν καταφεραν τιποτα...μονο εξοδα,καθως επισης περιπτωσεις που για πλακα και ενω ειχαν κανει μακακιες στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονοτα κερδισαν τα ΠΑΝΤΑ αβιαστα.
    ΑΠΟ Α.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή