Στο λιμάνι της Σαμψούντας «κοπάνησε» φρεγάτα των ΗΠΑ



ΛΥΣΤΕ blog ➤Αμερικανικής φρεγάτας  ένα από τα δύο πολεμικά πλοία που είχαν σταλεί στη Μαύρη Θάλασσα με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι, καθώς… εξόκειλε και υποχρεώθηκε να πιάσει λιμάνι στην Τουρκία για να εκτιμηθούν οι ζημιές που έχει υποστεί.

Όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό η φρεγάτα έχει αγκυροβολήσει στο λιμάνι της Σαμψούντας, στη βόρεια Τουρκία, και «επιθεωρείται για να εκτιμηθούν οι ζημιές» μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στις 12 Φεβρουαρίου.

Το USS Taylor εξόκειλε ενώ ετοιμαζόταν να μπει στο λιμάνι της Σαμψούντας για ανεφοδιασμό, διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος της αμερικανικής διοίκησης στην Ευρώπη. Για το επεισόδιο αυτό διενεργείται ήδη έρευνα. Από τα 200 μέλη του πληρώματός του κανείς δεν έπαθε το παραμικρό, ωστόσο η προπέλα του πλοίου υπέστη ζημιές.

Στα τέλη Ιανουαρίου το Πεντάγωνο είχε ανακοινώσει ότι τα δύο πολεμικά πλοία θα ήταν διαθέσιμα να βοηθήσουν στην περίπτωση που παρουσιαζόταν κάποια κατάσταση έκτακτης ανάγκης «σε συνεργασία με τη ρωσική κυβέρνηση» κατά τη διάρκεια των Αγώνων.





veteranos.gr
Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου