2,5 εκατομμύρια Έλληνες θα έχουν απομείνει μόνο το 2100....


Συντελείται γενοκτονία και εθνοκτονία εις βάρος του ελληνικού λαού και έθνους…

Σήμερα έπεσαν στην αντίληψή μου τα παρακάτω στοιχεία. Διαβάστε τα προσεχτικά και αναλογιστείτε, πολύ σοβαρά, εάν σας αφορούν!

Εάν δεν σας αφορούν συνεχίστε αυτό το χαβά της απάθειας και της ανοησίας σας. Δικαίωμά σας είναι να επιλέξετε την… αυτοκτονία. Εάν, όμως, μέσα σας έχει απομείνει ελάχιστος πατριωτισμός, ή έστω, ελάχιστο ένστικτο επιβίωσης, πάρτε επιτέλους τις αποφάσεις σας…

“…σύμφωνα με έρευνες διεθνών οργανισμών -και του ΟΗΕ- οι Έλληνες στην χώρα τους θα αποτελούν μειοψηφία από το 2050, το δε 2100 θα είναι μόνον 2,5 εκατομμύρια. Θα ζουν δηλαδή σε ξένη χώρα…”.

“…το 2020 προβλέπεται πως οι ηλικιωμένοι 65 ετών και άνω θα έχουν ξεπεράσει το 20% του συνολικού πληθυσμού, από 14% που ήταν το έτος 1991, ενώ ο παιδικός πληθυσμός θα πέσει στο 17% κάτω από τα σημερινά επίπεδα του 19%…”.

“…Σύμφωνα με τα στοιχεία, από το 1992 καταγράφεται μία συνεχής μείωση του συνολικού αριθμού των γεννήσεων. Το ποσοστό των παιδιών ηλικίας κάτω των 15, το 2011 βρίσκεται στο 16,5% σε σύγκριση με 25,4% το 1992. Αυτό δείχνει τις τάσεις γήρανσης του πληθυσμού…”.

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Ανεργία, οικονομική ανασφάλεια καί μιζέρια, είναι οι κύριες αιτίες πού οι σημερινοί νέοι, πολύ δύσκολα αποφασίζουν νά δημιουργήσουν οικογένεια.Οταν η ανεργία στίς ηλικίες 18-30 κυμαίνεται στό 65%, μέ ποιό κουράγιο νά φέρουν στόν κόσμο μιά νέα ζωή ? Ας τά βλέπουν αυτά οι πολιτικοί φωστήρες, πού μέ τίς αποφάσεις καί τήν κακοδιαχείριση τους, ευθύνονται γιά τήν συντελούμενη κρυφή γενοκτονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή