Κρήτη..Ξύλο σε σούπερ μάρκετ γερμανικής αλυσίδας για φτηνό αρνί....

elas-lyste.blogspot.gr (2).jpg

Πρωτόγνωρες σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί στα καταστήματα της Γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ όπου στην κυριολεξία σημειώθηκε πανικός για το αρνί που πωλούνταν προς 3,99 ευρώ το κιλό!

Μάλιστα στο κατάστημα της αλυσίδας στην νεα Αλικαρνασσό σημειώθηκαν σκηνές απείρου κάλους, όπου υπήρξαν μικροτραυματισμοί, έπεσε ακόμα  και ξύλο, μεταξύ των καταναλωτών για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα ολόκληρο αρνί προς 3,99 ευρώ το κιλό. Μάλιστα οι καταναλωτές είχαν σχηματίσει ουρά (!) από τις δέκα το πρωί έξω από το σούπερ μάρκετ περιμένοντας υπομονετικά να ανοίξει στις 11, σήμερα Κυριακή οπότε και η αγορά είναι ανοιχτή πανελλαδικά.

Έξαλλοι
 Ωστόσο όταν άνοιξαν οι πόρτες του σούπερ μάρκετ οι καταναλωτές διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι τα αμνοερίφια… δεν ήταν στην θέση τους, δηλαδή στα ψυγεία, γεγονός που τους έκαναν … έξαλλους! Το ψυγείο της εταιρείας, έφτασε τελικά στον προαύλιο χώρο μετά τις 11:30, ενώ δεν μπορούσε να ξεφορτώσει λόγω του ότι τα αυτοκίνητα είχαν σταθμεύσει ακόμα και στην είσοδο φορτοεκφορτώσεων του σούπερ μάρκετ με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η μεταφορά των αμνοεριφίων!

Τελικά μετά πολλά, και αφού τα αυτοκίνητα που εμπόδιζαν μετακινήθηκαν, τα αρνιά «έσκασαν» εντός του διαδρόμου μετά τις 12 το μεσημέρι, οπότε επικράτησε ο απόλυτος πανικός… Καταναλωτές σε στιλ «κλωτσοπατινάδας» και βρισίματος άρπαζαν στην κυριολεξία από τα χέρια των υπαλλήλων τα αρνιά, που δεν κατέληξαν ουδέποτε… στα ψυγεία του καταστήματος.

Ο κόσμος θυμωμένος έβριζε, γιατί θα έπρεπε η Γερμανική αλυσίδα να είχε φροντίσει με το άνοιγμα στις 11 να είχε ολοκληρώσει ομαλά την τροφοδοσία προκειμένου να μην συμβούν τα κωμικοτραγικά που συνέβησαν από την  μια, και από την άλλη τα αρνιά που μοιράστηκαν εν ριπή οφθαλμού ήταν  τελικά μερικά κομμάτια…

 Οι καταναλωτές έξαλλοι φώναζαν ότι θα έπρεπε οι αρμόδιες υπηρεσίες να είχαν κάνει έλεγχο στο σούπερ μάρκετ για την ομαλή και έγκαιρη τροφοδοσία, των καταστημάτων, γιατί πολύς κόσμος πήγε για το αρνί στις 11 το πρωί, και αρνί δεν υπήρχε… κάτι που παραπέμπει, όπως έλεγαν, μάλλον δικαιολογημένα, σε απάτη!

Πηγή ➤ eglimatikotita

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 σχόλια :