Kοροιδία των LIDL στους καταναλωτές με τα αρνιά των 3 ευρώ ! (ΦΩΤΟ) ....

elas-lyste.blogspot.gr (2).jpg

Τεράστια κοροιδία της γερμανικής αλυσίδας LIDL στους Έλληνες καταναλωτές.

Διαφημίζει αρνιά σε συσκευασία με μόλις 3 ευρώ και οι καταναλωτές έχουν σχηματίσει ουρές για την προσφορά. Το κόλπο ωστόσο είναι πως...σε κάθε κατάστημα, όπως καταγγέλουν πολίτες έχουν το πολύ 10 συσκευασίες με 3 ευρώ και λένε στον κόσμο που περιμένει στην ουρά πως η προσφορά τελείωσε και έχουν μείνει αρνιά με πολύ μεγαλύτερο αντίτιμο.


Οι ουρές που έχουν σχηματιστεί στα LIDL και τα νεύρα των καταναλωτών που έπεσαν στην παγίδα, όπως λένε καταγγέλοντας στα parapolitika.gr άνθρωποι που "την πάτησαν", ξεπερνά κάθε όριο. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως η Γερμανική αλυσίδα εκμεταλλευόμενη την οικονομική κρίση απευθύνεται στους Έλληνες καταναλωτές σαν να είναι ιθαγενείς.

Πηγή ➤ taxalia

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 σχόλια :

  1. τα προβατα πηγαν να αγορασουν αρνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν είναι προβατα ...γιδια είναι .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γίδι είσαι εσύ φίλε μου, που αντί να καταλάβεις σε τι οικονομική κατάντια έχουν φτάσει ορισμένοι συνάνθρωποι μας κάθεσαι και τους βρίζεις. Ντροπή σου!!! Είσαι απο αυτές τις περιπτώσεις που λες οτι δεν θέλω να σε φτύσω για να μην λερώσω το σάλιο μου.
      Σου εύχομαι να μην φτάσεις ποτέ στο σημείο αυτών των ανθρώπων, αλλά αν ποτέ φτάσεις, σου εύχομαι να δεις ενα άρθρο σαν αυτό, να βρεθεί κάποιος σαν εσένα να σε χαρακτηρίζει γίδι και τότε να σκεφτείς αυτό το σχόλιο που έκανες εδώ!!!

      Διαγραφή
    2. καλυτερα φασολαδα τοτε την Κυριακή . που ξεπεφτουν ετσι στα γερμανικα καταστηματα για να παρουν ενα μπουτι "αμνου"

      Διαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ 6€ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΑΝΙΚΗ 3,99€.
    ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον παραγωγό 6€ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Τράβα ρε φίλε να σε κοιτάξει κάποιος γιατρός!!

      Διαγραφή
  4. Δεν είναι ούτε πρόβατα ούτε γίδια, ντροπή σας. Ανθρωποι της κρίσης είναι. Οσο γιά τα lidl πρέπει να προσέχουμε γιά όλα τα προιόντα τους γιατί έχουν ακουστεί πολλά ΄κατάκαιρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και φυσικα φταιμε εμεις που παμε κ υποστηριζουμε αυτα τα μαγαζια βοηθοντας τους ιδιωκτητες τους να πανε ακομα ενα ταξίδι στις Μπαχάμες αντι να παμε σε ενα μικρο μαγαζακι να βοηθησουμε τον μπαμπα καπιου παιδιου να του αγόρασει γαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν αυτός ο μπαμπάς όμως πουλάει στο μαγαζάκι του 2 ευρώ το γάλα, τότε ΔΕΝ του αξίζει ούτε καρφί σκουριασμένο να του αγοράσεις απο εκεί!! αφού δεν έχω να δώσω δυο ευρώ εγώ για το δικό μου γάλα, γιατί να δώσω τα λεφτά μου σε αυτόν;;;

      Διαγραφή
  6. παιζουν με την ψυχολογια και την φτώχεια των ανθρώπων!!!.Σε Σ.Μ σε πολη 10.000 κατοίκων στν Αν. Φθιώτιδα έφεραν 3 αρνια την Κυριακή και 2 την Μ.Δευτερα ..Ο κόσμος ..χτύπαγε ο ένας τον άλλο για να πάρει το βρωμοαρνι!!!! Ντροπή στην Διοίκηση του LIDL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλο ψέμα. Τα ολόκληρα αρνία των 3,99€ ήταν ελάχιστα και τελειώσανε γρήγορα ναι, αλλά δεν υπάρχουν άλλα ολόκληρα αρνια για πούλημα ώστε να τα πληρώσουν οι καταναλωτές πιο ακριβά. Όποιος πρόλαβε-πρόλαβε. Τα άλλα που πουλάγανε ήταν τεμαχισμένα που ήταν πιο ακριβά κατα 0,50€, αλλά αυτό είναι απολύτως λογικό, αφού σε κανένα κρεοπωλείο το τεμαχισμένο δεν είναι πιο φθηνό ή έστω ίδιας τιμής με το ολόκληρο. Φυσικά εαν πας για ολόκληρο αρνί δεν σε απασχολεί καθόλου το τεμαχισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω δουλέψει στα lidl (Γλυφάδας συγκεκριμένα) και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται. Αυτό με τα αρνιά, είναι μια απο τις πολλές περιπτώσεις προσφοράς που φέρνει 5-6 κομμάτια, απλά για "κράχτες" γιατί το σκεφτικό είναι "αν μπουν μέσα, δεν θα φύγουν με άδεια χέρια". Και όσο αφορά σαν εργοδότες, να σας πω οτι τρώνε και ένσημα οι "φίλοι μας" οι Γερμανοί που το παίζουν και έντιμοι... Εμένα πήγαν να μου φάνε 3 μήνες ένσημα, το πήρα χαμπάρι και τα πήρα με καταγγελία αφού σχεδόν για 1,5 χρόνο με είχαν μπαλάκι μεταξύ του καταστήματος που δούλευα, του Ικα και τηλέφωνα συνέχεια στην Θεσσαλονίκη στα κεντρικά τους. Ο μόνος λόγος που πάει ο κόσμος αλλά και εγώ να ψωνίσουμε απο εκεί και απο άλλα μεγάλα σούπερ μάρκετ, είναι οτι είναι πολύ πιο φτηνά απο τα μαγαζιά της γειτονιάς. Το ξέρουν και το εκμεταλλεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυκλοφόρησε κι ένα δημοσίευμα ότι στην παρτίδα αυτή με τα 3,99€, βρέθηκαν σε δειγματοληπτικό έλεγχο αρνιά με αφθώδη πυρετό, οπότε αναγκάστηκαν να αποσύρουν την παρτίδα. Η διαφήμιση όμως είχε ήδη γίνει και δεν μπορούσαν να πουν στον κόσμο ότι έκαναν εισαγωγή χαλασμένα αρνιά, οπότε είπαν πως τέλειωσαν γρήγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντι να ωθουμαστε σε τοπικες επιχειρησεις της γειτονιας,τις παραμεριζουμε και πεφτουμε στις παγιδες των "ξενων"...οι τοπικες επιχειρησεις ειναι ετοιμες να κλεισουν...καθως εμεις οι "εξυπνοι" παμε και πεφτουμε στην μεγαλη παγιδα των "εκπτωσεων"...καλυτερα να πληρωσω 15 ευρω και να παρω λιγο αρνι..παρα να βοηθησω την κωλο γερμανικη εταιρεια των LIDL που δινει στον φτωτο κοσμο προιοντα χαμηλης ποιοτητας....ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!! ΠΕΣ ΤΑ!!!!!
      10000 φορές να το πληρώσω 15ευρώ στο γειτονικό κρεοπωλείο, παρά να μου φέρονται σαν σκουπίδι τα LIDL και το κάθε LIDL....

      Διαγραφή
    2. Και που θα βρω τα 100 ευρω για να παρω αρνι με 15?
      Επειδη δεν υπαρχουν χρηματα καταλήγουμε στα LIDL .

      Διαγραφή
    3. ναι , και θα πάει ο τιμιος κρεοπωλης της γειτονιας σου να πάρει το αρνί απο το lidl και θα σου το δώσει εσένα με 15€.

      Διαγραφή
  11. Τοσα χρονια σας καλομαθαν τα πασοκια.......φατε τωρα τα ληγμενα απο τα γρμανικα Lidl!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να είμαστε εδώ όλοι μας και να σχολιάζουμε, δεν έχουμε καθόλου ανάγκη...μια χαρά πληρώνουμε τις συνδέσεις στα ιντερνετ, στα κινητά και καλό θα ήταν να κάνουμε αυτοκριτική πρώτα και μετά να σκεφτούμε τι θα πούμε για τον κόσμο που ψωνίζει από τα Lidl και τα κάθε είδους Lidl... μήπως δεν έχει αγοράσει κανένας Βουλγάρικο ή Ρουμάνικο αρνί ή χειρότερα ακόμα Σκοπιανό, πληρώνοντάς το 3 και 4 Eυρώ και πολύ περισσότερο χωρίς να παίρνει απόδειξη από τον "κρεοπώλη της γειτονιάς"; Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθω βαλέτω...και ξαφνικά μας φταίνε οι Γερμανοί οι Γάλλοι και όλη η Ευρώπη...ποιοί? εμείς οι Έλληνες που ψωνίζαμε και χωνίζουμε μόνο siemens,bosch,audi,vw,mercedes,porsche,adidas...και άλλα πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπακατσες θα σουφλισω για πασχα και οχι της μαλακιες του libl 4ευρο το αρνι ουτε ψωφιο να ηταν........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν μπορω να καταλαβω αυτη την σκυλοφαγουρα ετσι ειναι οι ελληνες γιαυτο μας σκισανε τα βαρδουλα και κατι νεοελληναραδες να τις αφησουν τις μαλακιες και τα απολυτοα που υποστιριζουν απλα δεν εχουν δει παπα κωλο τωρα που θα τον δουν ειναι καλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θέλετε κύριοι να ενισχύσετε την Ελληνική αγορά και να μην πιάνεστε κορόιδα??? Βρέστε έναν σοβαρό παραγωγό στην κοντινή κοινωνία σας και αγοράστε κατευθείαν από αυτόν!!! Χωρίς μεσάζοντες και σίγουρα Ελληνικά!!! Κανένας μεσάζοντας δεν μπορεί να προσθέσει κάτι στην ποιότητα!!! Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυξήσει την τιμή!!! Είναι κρίμα να παίρνουν τα αμνοερίφια από τον παραγωγό, που λιώνει όλη την ημέρα στα βουνά, με 5 και να τα πουλάνε με 10!!! Έτσι μόνο προστατεύετε την τοπική κοινωνία , την τσέπη σας και φυσικά στην καλύτερη ποιότητα αφού κανένας μεσάζοντας δεν μπορεί να βελτιώσει τα αρνάκια στα ψυγεία του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός, αλλά δές που το κράτος θα σου βάλει πρόστιμο γιατί δεν το έσφαξες σε επίσημο σφαγείο, όπου πρόσβαση έχει μόνο ο κρεοπώλης και ο έμπορος ( μεσάζων ).
      Το σφάξιμο στον παραγωγό ή ακόμα και στο σπίτι σου είναι παράνομο ( Ταχα μου λέει προστασία της υγείας. Τρίχες .Προστασία των μεσαζόντων )

      Διαγραφή
  16. Στο Lidl στην Ελλάδα, μπαίνουμε και αγοράζουμε Έλληνες καταναλωτές. Δεν έρχονται γερμανοί καταναλωτές. Αλλά δεν έρχονται και γερμανοί στρατιώτες να μας οδηγήσουν με προτεταμένη την κάνη των όπλων τους, για να ψωνίσουμε. Οπότε ότι κάνουμε, εμείς και το πληρώνουμε. αν Δεν πείσω τον εαυτό μου να μην πάει κάπου, δεν μπορώ να πείσω κανέναν άλλον. τώρα να βρίζω, και ίσως να ψωνίζω συγχρόνως, είναι εύκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή