Ένα 13χρονο παιδάκι συγκλόνισε με τα λόγια του: "Εγώ καμαρώνω που είμαι Έλληνας, δεν ντρέπομαι"...

elas-lyste_blogspot

Το έλεγε καθηγητής σε σχολείο της Ηπείρου και συγκλονιστήκαμε… Ο Χρήστος, μαθητής της Γ΄ τάξης Γυμνασίου, βρίσκεται σε... δεινή θέση, γιατί ο πατέρας του και ο αδελφός του έφυγαν για αναζήτηση εργασίας στην Αυστραλία, ετοιμάζεται να αναχωρήσει και η μητέρα του, ενώ ο ίδιος θα μείνει στο χωριό με τη γιαγιά του, σύμφωνα με όσα γράφειτο katoci.blogspot.gr.

Όταν ο καθηγητής, συζητώντας μέσα στη σχολική αίθουσα, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη σημερινή κατάσταση στην πατρίδα μας, σηκώθηκε όρθιος ο Χρηστάκης, που βιώνει, με τραγικό τρόπο θα λέγαμε, στο πετσί του τις δυσκολίες και είπε με πολύ σοβαρό τρόπο: «Εγώ καμαρώνω που είμαι Έλληνας, δεν ντρέπομαι»… Το είπε ο Χρηστάκης, που η οικογένειά της πήρε τα μπογαλάκια της για το εξωτερικό.

Το είπε ο Χρηστάκης, που απέμεινε στο χωριό με τη γιαγιά του. Και μας σημείωσε ο καθηγητής: «Αμέσως κατάλαβα ότι δεν πρέπει να κλαιγόμαστε. Όταν έχουμε Χρηστάκηδες, μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει».


Πηγή ➤ inewsgr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου