" Κάτω τα χέρια από την αστυνομία...", Επιστολή αστυνομικών...

elas-lyste.blogspot.jpg

Ακολουθεί μια σκληρή επιστολή της ομάδας υψηλής αστυνόμευσης, αλλά σε πολλά αληθινή. Κρίνει και στηλιτεύει παθογένειες χρόνων, που χρησιμοποιούν (εξωγενείς κι εσωγενείς παράγοντες) την αστυνομία και τον αστυνομικό με τη λογική του μπακαλοτέφτερου και του φθηνού αλισβερισιού.

"Προεκλογική περίοδο και η χαρά του Έλληνα .
Όποιος σας πει ότι η επιλογή  του ψηφοφόρου δεν γίνεται τελικά  στην συντριπτική πλειοψηφία με βάση , υποχρεώσεις , συγγένειες , υποσχέσεις , φιλίες ,  κομματικά κριτήρια , προσδοκίες ρουσφετιού , τοπικά συμφέροντα  , επιχειρηματικά συμφέροντα , προσωπικές ιδιοτέλειες και δεκάδες άλλες τέτοιες λογικές ,απλώς σας λέει ψέματα .

 Η Δημοκρατία σε ανησυχητικό βαθμό στηρίζεται στο βασίλειο της ρουσφετολογίας στην προκειμένη  . Η αίσθηση που δίνεται σε έναν ουδέτερο παρατηρητή  , ότι ένα τεράστιο σε αριθμό συνονθύλευμα από  « συμμορίες  » παραγκωνίζεται ποια θα πάρει την διαχείριση των κατά περίπτωση  τοπικών οικονομικών  , είναι κυρίαρχη.

Η οικονομική κρίση κάνει ακόμα ποιο έντονα τα φαινόμενα .

Οι προσπάθειες ελέγχου της κοινής γνώμης, ανελέητες .

Πρόσχημα πάντα για τις « συμμορίες »  αυτές εκεί που υπάρχουν , το καλύτερο του τόπου με διαφορετική συνταγή .

Έτσι ήταν , έτσι είναι και δυστυχώς έτσι θα είναι .
Βεβαίως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις .Εάν  όμως οι εξαιρέσεις ήταν κόμμα μάλλον δεν θα έμπαινε στην βουλή.

Μέσα σε αυτόν τον πυρετό , εκατοντάδες συνταξιούχοι και σε  ενέργεια αστυνομικοί στα ψηφοδέλτια , στο ίδιο παιχνίδι με τους ίδιους κανόνες .

Η νέα αυτή μόδα είναι καλοδεχούμενη . Οι αστυνομικοί γνωρίζουν περισσότερο από τον καθένα τον σφυγμό της κοινωνίας .

Προτιμήστε τους  εάν δεν έχετε άλλη « υποχρέωση »

Όμως  , εδώ μπαίνει κόκκινη γραμμή .

Παράλληλα με την προεκλογική περίοδο εξελίσσεται και η ιστορική αναδιάρθρωση της αστυνομίας - τοπικοί πολιτικοί , πολιτικάντηδες και κατά φαντασία πολιτικοί  ,  προσπαθούν να επηρεάσουν και να εξασφαλίσουν  την τοποθέτηση των δικών τους ατόμων στις νέες αστυνομικές  υπηρεσίες .

Το ζητούμενο ; να μπορούν να σβήσουν καμιά  κλήση τροχαίας , να προστατέψουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα « μεγάλων » ψηφοφόρων τους , να βολέψουν τους δικούς τους σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος   και δεκάδες αλλά τέτοια « ρουσφετάκια » μιας που η εκλογή τους στηρίζεται  εκεί .

Η διμερής συμφωνία « κλείνει» με τον έναν να προσφέρεται ή να υπόσχετε « εξυπηρετήσεις » και τον άλλο , να αποδέχεται και να δρα για το σκοπό αυτό .

Η ανώτερη (απόφαση) που συνδράμει  , τελεί προφανώς εν αγνοία , σε πλάνη  ,  ενίοτε  σε απειλή , ή σε παραπληροφόρηση , μέσα από ένα σύστημα πληροφόρησης που προϋπάρχει ,  καθιστώντας  έτσι εξ αρχής για τους λόγους αυτούς  την « πράξη » ακυρώσιμη ,ήτοι τεκμαίρεται ότι εάν  γνώριζε , δεν θα ενέκρινε π.χ την τοποθέτηση του τάδε αξιωματικού … εκεί .

ΚΥΡΙΟΙ , οποιαδήποτε τέτοια «συνεργασία » τίθεται με τις ανωτέρω προϋποθέσεις  « αλληλοεξυπηρέτησης » συνιστά ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ .

Οποιαδήποτε καταγγελία περιέρχεται σε εμάς , θα εξαντλούμε την έρευνα με κάθε μέσο .Οποιαδήποτε υπόθεση θα βγαίνει στο φως .

Αφήστε την αστυνομία ήσυχη να βρει τον δρόμο της σε μια ιστορική φάση .

Όταν η Δημοκρατία κύριοι στηρίζεται σε τέτοια « πόδια »  , όταν πάψουν να ορίζουν τις κοινωνικές δομές οι αρχές ,οι αξίες και τα ιδανικά μας , τότε απλά θα ζούμε σε μια φαινομενική Δημοκρατία  και σε κοινωνίες ζούγκλας

Όταν το φαινόμενο αυτό ( των εγκληματικών οργανώσεων κοινωνικού προφίλ ) δημιουργείτε από μέλη της δημόσιας δύναμης σε συνεργασία με αιρετούς άρχοντες ισοδυναμεί με επίθεση κατά των δημοκρατικών θεσμών
Ισοδυναμεί με  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  .
"
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Πηγή ➤ h.t.police100@gmail.com

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου