Η συγκίνηση του Αβραμόπουλου. Ο Ίκαρος, που τον έκανε να σπάσει το πρωτόκολλο.


elas-lyste.blogspot
Αεροπορική Βάση Δεκέλεια στο Τατόι, εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων, ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος παραδίδεi τα ξίφη στους αποφοίτους.

Ένας, ένας οι Ίκαροι παίρνουν τα ξίφη τους και δέχονται τα συγχαρητήρια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, όπως προβλέπει η διαδικασία.

Τότε σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ακούγεται το όνομα ενός Κυπρίου, ο οποίος όμως δεν βρισκόταν στη σειρά του, αμέσως ο Αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς, ενημερώνει τον υπουργό, ότι ο 22χρονος Ικαρος, από την Κύπρο, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και παρακολουθεί την τελετή καθισμένος σε καρέκλα μακριά από τους επισήμους.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο υπουργός έσπασε το πρωτόκολλο και κατευθύνθηκε στο σημείο όπου βρισκόταν ο νεαρός, συνοδευόμενος από τον αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Πάνω απ’ όλα η υγεία και ο άνθρωπος» του είπε ο κ. Αβραμόπουλος, πλησιάζοντας τον Ικαρο (που είχε ήδη σηκωθεί από την καρέκλα του), τον οποίο αγκάλιασε και φίλησε συγκινημένος, αφότου του παρέδωσε το ξίφος.

Πηγή ➤ usay.gr

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου