ΚΡΗΤΗ: Οι ακτινογραφίες δύο ΠΑΙΔΙΩΝ άφησαν άφωνους τους γιατρούς.

elas-lyste_blogspot

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Κρήτης και οι ακτινογραφίες έδειξαν όλα όσα είχαν προηγηθεί…

Όταν πρόκειται για μικρά παιδιά πρέπει τα μάτια να είναι δεκατέσσερα μια και από τη μια στιγμή στην άλλη πολλά μπορούν να συμβούν. Μέσα σε λίγες ημέρες δυο παιδάκια μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ επειδή κατάπιαν αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πρώτο περιστατικό πρόκειται για ένα 5χρονο παιδί από τα Χανιά. Χωρίς να γίνει αντιληπτό το παιδάκι κατάπιε ένα Αγιοκωνσταντινάτο με αποτέλεσμα να το μεταφέρουν στο ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες δεν χρειάστηκε να γίνει κάποια επέμβαση για την αφαίρεσή του.

Όμως αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό καθώς ένα 3χρονο παιδάκι σε χωριό του Ηρακλείου, μεσα σε δευτερόλεπτα βρήκε και κατάπιε μια χρησιμοποιημένη σφαίρα από όπλο φλόμπερ.

Το τρίχρονο εισήχθη στο ΠΑΓΝΗ και όπως φαίνεται δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε κάποιου είδους επέμβαση αλλά θα αποβάλλει το αντικείμενο με φυσικό τρόπο.

Πηγή ➤ flashnews.gr


 

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου