Πάτρα: 16χρονος «ματάκιας» στην Αγυιά – Δείτε με τι τρόπο πετύχαινε τον σκοπό του.

elas-lyste.blogspot

Κάτι από… «Μαγκάιβερ θυμίζει η ιστορία που διαδραματίστηκε σε περιοχή της Αγυιάς.

Ματάκιας ηλικίας, μόλις  16 ετών, παρακολουθούσε γειτόνισσα του,  ένοικο της πολυκατοικίας που μένει, την ώρα που έκανε το μπάνιο της! Για να πετύχει όμως τον στόχο του ο 16χρονος είχε φτιάξει ολόκληρη κατασκευή με ιδιαίτερη μάλιστα εφευρετικότητα…

Βλέποντας ότι η όμορφη γειτόνισσα έκανε ντους με μισάνοικτο παράθυρο και ενώ το δωμάτιο του γειτόνευε με το μπάνιο της δημιούργησε αυτοσχέδια κατασκευή,  ενώνοντας και κολλώντας με μονωτική ταινία δύο κομμάτια από σκουπόξυλο και δύο καθρεφτάκια που το ένα έδινε εικόνα στο άλλο .

Οπότε ο πιτσιρικάς τα έβλεπε όλα με το κολπάκι του…

Πηγή ➤ contraseolous

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου