Λάρισα: Πήγε για μπάνιο στη θάλασσα και γύρισε κατά... 78.000 ευρώ πλουσιότερος!

elas-lyste.blogspot

Όταν ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης έβγαινε από τη θάλασσα, σίγουρα δεν φανταζόταν τα όσα θα συνέβαιναν στη συνέχεια...

Πήγε στον Πλαταμώνα για μπάνιο με την οικογένειά του και γύρισε στη Λάρισα... πλουσιότερος κατά 78.000 ευρώ! Ο Λαρισαίος πέρασε το πρωί της περασμένης Κυριακής από πρακτορείο στο κέντρο του Πλαταμώνα και έπαιξε Τζόκερ με 7,5 ευρώ.

Αποτέλεσμα ήταν να πιάσει ένα 5άρι που του απέφερε συνολικό κέρδος 78.801 ευρώ. Όταν ξαναγύρισε το βράδυ για να ελέγξει το δελτίο, έμεινε εμβρόνητος... Η βόλτα στον Πλαταμώνα αποδείχτηκε χρυσοφόρα.

Έπαιξε ένα σύστημα τυχαίας επιλογής που αποδείχτηκε αρκετό για να του εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό. Πρόκειται για ένα από τα 4 τυχερά «πεντάρια» της προχθεσινής κλήρωσης, στην οποία δεν βρέθηκε και πάλι κανένα 6άρι. Τα άλλα τρία 5άρια παίχτηκαν στη Θεσσαλονίκη, στην Πάρο και στη Λάρνακα.

Πάντως το συγκεκριμένο πρακτορείο, της Μαρίας Αγοραστού φαίνεται πως έχει παράδοση σε τέτοια περιστατικά, καθώς πριν από λίγα χρόνια, ένας ομογενής της Γερμανίας, που έκανε τις διακοπές του στον Πλαταμώνα, κέρδισε στο τζόκερ, περίπου 130.000 ευρώ!

Πηγή ➤ Εφημερίδα Ελευθερία




Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου