Αυτό είναι το κόλπο που χρησιμοποιούν οι ζογκλέρ του δρόμου και κάθονται στον αέρα....

elas-lyste.blogspot

Δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέποντας σε δρόμους διαφόρων πόλεων -κυρίως στο εξωτερικό- ζογκέλ να πραγματοποιούν απίστευτα κόλπα, απορούν πως τα πετυχαίνουν.


Ένα από αυτά είναι πως καταφέρνουν να κάθονται στον αέρα ακουμπώντας μόνο σε ένα μπαστούνι θέλοντας να δείξουν πως έχουν μαγικές ικανότητες και υπερνικούν το νόμο της βαρύτητας.


Τελικά όπως φaίνεται χρησιμοποιούν ένα εκπληκτικό τρικ-οφθαλμαπάτης με τη χρήση ειδικής καρέκλας που κάνει τους θεατές να νομίζουν πως οι ζογρκέλ έχουν την ικανότητα να στέκονται στον αέρα.


Συγκεκριμένα το χαλί κρύβει τη βάση της καρέκλας και το ρούχο το κάθισμα. Το μόνο λοιπόν που βλέπει ο θεατής είναι το μπαστούνι που κρaτάει ο ζογκλέρ, το οποίο είναι το στηρίγμα της καρέκλας.




Πηγή ➤  iefimerida





Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου