elas-lyste.blogspot
"Φίλοι αστυνομικοί, περνάνε με το περιπολικό από Αριστοτέλους, ακούνε μια γυναίκα να φωνάζει "κλέφτης" και έναν να τρέχει.

Γκαζώνουν λίγο με το περιπολικό, βγαίνει ο φίλος, τον προλαβαίνει και επειδή το κλεφτρόνι αντιστέκεται, τον έριξε κάτω και ξαφνικά ακούει "Μην το χτυπάς έτσι το παιδί" και γυρνάει και είναι η γυναίκα που το κλεφτρόνι είχε μόλις κλέψει.

Του ήρθε να τον σηκώσει, να του δώσει πίσω την τσάντα και να τον αφήσει να φύγει!"

Πηγή ➤ taxalia

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Έπρεπε στην ηλίθια καριόλα να σπάσει τα μούτρα...Έβαλε το παλικάρι σε κίνδυνο την ζωή του να της γλιτώσει την σκατότσαντα για του πει ""Μην το χτυπάς έτσι το παιδί"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή