Νέο σοκ στην ΕΛ.ΑΣ - Μάχη για τη ζωή του δίνει στην εντατική του ΝΙΜΙΤΣ αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

elas-lyste_blogspot

Σοβαρά τραυματίσθηκε 26χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ σε τροχαίο στου Ζωγράφου.

Τα ξημερώματα, ο νεαρός αστυνομικός, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας και ενώ επέστρεφε σπίτι του με την ιδιωτική μηχανή του, συγκρούστηκε με ιχ το οποίο παραβίασε stop στην οδο Γ. Παπανδρέου.

O άτυχος αστυνομικός εκσφεδονίστηκε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά τραύματα και να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Μετάαπό εναγώνιες αναζητήσεις βρέθηκε δωμάτιο εντατικής στο ΝΙΜΙΤΣ όπου και μεταφέρθηκε έχοντας αμάτωμα στο κεφάλι και σοβαρες θλάσεις σε ζωτικά όργανα. Οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι θ' απαιτηθεί αγώνας μιας εβδομάδας γα να κάνουν λόγο για οριστική διαφυγή από τον κίνδυνο.

Πηγή ➤bloko

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου