ΑΠΟΡΙΑ ΤΟ ΄ΧΟΥΜΕ, ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΡΕΖΙΛΙΑ; -ΦΩΤΟ- ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΣΤΕΙΣΕ ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΤΗ....

elas-lyste.blogspot

....ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! ΤΟ "ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ" ΠΡΙΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΑΠΟ ΣΕΞΟΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕΝΟ... Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΔΙ!

Παρακολουθούσε τον σύζυγο και τους είδε να περπατούν μαζί ! Είχε στήσει «καρτέρι» στον άνδρα της ..

Δεν πίστευαν στα μάτια τους περίοικοι και καταστηματάρχες της οδού Κορίνθου, λίγο μετά την Ζαϊμη βλέποντας δύο γυναίκες να «αρπάζονται» στη μέση του δρόμου το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όπως γράφει στο date.gr

Επρόκειτο για επεισόδιο με αφορμή ερωτική ιστορία και απάτη, αφού η σύζυγος έπιασε επ' αυτοφώρω τον άνδρα της με μία νεαρή και αδύνατη γυναίκα στη διάρκεια της επιστροφής τους από «διασκέδαση»!

Η γυναίκα προφανώς είχε στήσει «καρτέρι» στον άνδρα της (γνωστό κάτοικο της περιοχής του κέντρου της πόλης) και όταν τους είδε μαζί. Έδρασε αποτελεσματικά! Πριν καν προλάβει ο σύζυγος να αντιδράσει, την άρπαξε από τα μαλλιά, την χτύπησε στο πρόσωπο και την πέταξε με δύναμη στο έδαφος.

Καταστηματάρχες της περιοχής (ιδιοκτήτης σε καφετέρια, ψαράδικο κλπ) είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό! Η μικροκαμωμένη γυναίκα βρέθηκε στο έδαφος, ήταν σχεδόν ακίνητη λόγω των χτυπημάτων και του σοκ, δεν μπορούσε να μιλήσει, ενώ ο ευτραφής σύζυγος άρχισε να τσακώνεται με την γυναίκα του... στην μέση του δρόμου. «Μην με ακουμπάς» του φώναζε εκείνη, και αυτός προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Μέχρι που η γυναίκα έφυγε από το σημείο.

Για δεκαπέντε περίπου λεπτά η ερωμένη παρέμενε στο έδαφος ξαπλωμένη, ο σύντροφός της προσπαθούσε να την συνεφέρει, ενώ περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο.

Ευτυχώς όμως η γυναίκα συνήλθε, όχι όμως και από το σοκ! Ηταν φανερά ταραγμένη για ότι συνέβη. Η Αστυνομία δεν χρειάστηκε να επέμβει αφού τόσο η ίδια όσο και ο εραστής της δεν ήθελαν να κάνουν μηνύσεις στην γυναίκα που την «ξάπλωσε» στο έδαφος. Αλλά και το ασθενοφόρο δεν χρειάστηκε να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο, αφού τα τραύματά της ήσαν επιπόλαια. Το ζευγάρι αποχώρησε μετά από λίγα λεπτά και η γειτονιά ξαναμπήκε στους ρυθμούς της.

Πηγή ➤ stoxos

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου