Πάτρα: Τον έβαλαν κάτω 10 γυναίκες στη μέση του δρόμου - Άφωνοι οι αυτόπτες μάρτυρες στο κέντρο της πόλης!

elas-lyste_blogspot

Ο 54χρονος έζησε στιγμές που πολύ δύσκολα θα ξεχάσει στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Τσαμαδού...

Περίεργο συμβάν στα στέκια στου αγοραίου έρωτα στην Πάτρα με πρωταγωνίστριες 10 ιερόδουλες από τη Νιγηρία που επιτέθηκαν και λήστεψαν ομοεθνή τους. Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Τσαμαδού.

Σύμφωνα με τον 54χρονο οι δέκα γυναίκες αφού τον χτύπησαν στα χέρια και το κεφάλι του απέσπασαν 100 ευρώ που είχε πάνω του. Ο 54χρονος κατήγγειλε το γεγονός στην Ασφάλεια και μάλιστα δύο από τις 10 γυναίκες αναγνωρίστηκαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ''Τοπικά Νέα'' του NewsIt
Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων 8 γυναικών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες που έχουν συλληφθεί αρνούνται τα πάντα και δηλώνουν αθώες...

Πηγή ➤ patrastimes.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου