ΦΡΙΚΗ στα Γιάννενα: Σκότωσαν σε μια Νύχτα τους 6 φύλακες του Χωριού! Σκληρές Εικόνες με το Πρώτο Φως της Ημέρας! (ΦΩΤΟ)

elas-lyste.blogspot

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι ξανά -δυστυχώς για δεύτερη φορά το τελευταίο δίμηνο- οι κάτοικοι των Σερβιανών του δήμου Δωδώνης, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη των Ιωαννίνων.

Tο πρωί της Κυριακής είδαν να κείτονται νεκρά έξι σκυλιά του χωριού. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, τα συγκεκριμένα άτυχα ζώα ήταν φιλικά προς τους ανθρώπους και δεν ενοχλούσαν κανέναν. Αντίθετα τις νυχτερινές ώρες γάβγιζαν όταν αντιλαμβάνοντας κινήσεις ξένων στο χωριό και ουσιαστικά αποτελούσαν τους φύλακες για τους ηλικιωμένους και μόνους κατοίκους στην περιοχή.

Πιθανόν,σύμφωνα με το epirusgate.gr, να πρόκειται για τους ίδιους δράστες που στις αρχές Σεπτεμβρίου, είχαν χτυπήσει και πάλι και μάλιστα με φόλες βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου. Όπως και τώρα έτσι και τότε είχαν τοποθετήσει δεκάδες δολώματα με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο σκύλοι και γάτες, σκαντζόχοιροι ακόμη και πουλιά!
1000 1001


Πηγή ➤makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου