ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Κινητοποίηση του στρατού στον Έβρο!

elas-lyste_blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την εντολή να συνδράμει ο στρατός ξηράς το έργο της πυροσβεστικής και των συνεργείων των τοπικών φορέων έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας…

 Ο νομός έχει ήδη κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς πήγε χθες στην περιοχή και συμμετείχε σε σύσκεψη στο Πύθειο, υπό τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, τον γενικό γραμματέα πολιτικής προστασίας Σεραφείμ Τσόκα, τον περιφερειάρχη ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γεώργιο Παυλίδη, τον δήμαρχο Ορεστιάδας, και εκπροσώπους της ελληνικής Αστυνομίας και του πυροσβεστικού Σώματος.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες το βράδυ, στο επίκεντρο της κακοκαιρίας και υπό το φόβο των πλημμυρών βρίσκονται οι νότιες περιοχές του νομού Έβρου.

Πηγή ➤ greeksfun.org



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου