Σάλος στην Πάτρα: Έδωσε το τηλέφωνο της ΜΑΝΑΣ του σε φίλο του που έψαχνε για MILF!

elas_lyste-blogpot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πλήρωσε το λάθος με «μαχαιριά στην καρδιά» όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί

Μοιάζει όντως απίστευτο, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό! Συνέβη προ ημερών στην Πάτρα και προέκυψε μετά από μία «γκάφα» που έκανε νεαρός και την οποία «πλήρωσε» με το πιο δυνατό «καρφί στην καρδιά» του!

Ήταν μαζί με φίλο του, συζητούσαν για γυναίκες και η κουβέντα το έφερε να μιλούν για «ώριμες κυρίες»! Έτυχε δε ο ένας να γνωρίζει καλά μία γυναίκα που επιθυμούσε ερωτικές συνευρέσεις με άνδρες νεαρής ηλικίαςMILF). Μάλιστα του περιέγραψε και το πόσο καλή είναι στο κρεβάτι και πως φροντίζει τους εραστές της. Ο φίλος ζήτησε το τηλέφωνό της, υποσχέθηκε πως δεν θα πει... ποιος του το έδωσε και ότι θα προσπαθούσε να την «ψαρέψει» και να την πείσει να συνευρεθούν ερωτικά!

Όντως πήρε τον αριθμό του τηλεφώνου και κάποιες μέρες μετά... ξαναβρέθηκε με τον φίλο του για να του περιγράψει τις εμπειρίες του. Του εξιστόρησε όλα όσα είχαν συμβεί, το πώς την «έψησε», πως την οδήγησε στο κρεβάτι μετά από κάποιες μέρες και τελικά... πως συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της.

Μόνο που του εξέφρασε και το παράπονό του! Ο φίλος που του είχε κάνει την σχετική πρόταση, του είχε μιλήσει για μία καλοστεκούμενη και αδύνατη κυρία, όμως τελικά βρέθηκε ενώπιον μίας καλοστεκούμενης μεν αλλά «αφρατούλας» γυναίκας!

«Με τίποτα» του λέει ο άλλος, αλλά ο φίλος επέμενε. Μέχρι που μετά την ολιγόλεπτη διαφωνία τους, ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου που του είχε δώσει για να διαπιστώσει ... αν πήρε το σωστό νούμερο.

Ο φίλος του δίνει τον αριθμό και ξαφνικά τον βλέπει... να γίνεται κάτασπρος σαν φάντασμα! Τον έπιασε πανικός και άρχισε να χτυπιέται μπροστά στον κολλητό του!

«Σου έδωσα κατά λάθος το τηλέφωνο της μάνας μου ο μαλάκας» φώναζε μέσα στον δρόμο! Ο άλλος δεν ήξερε τι να πει! Οντως είχε γίνει ένα μοιραίο λάθος, η γυναίκα προφανώς εντυπωσιάστηκε, και θέλησε να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Δεν γνώριζε τον συγκεκριμένο φίλο του γιου της, εκείνος δεν της είχε ...ποιος του είχε δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου και κανείς δεν μπορούσε να αποτρέψει το «μοιραίο»!

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο ένας από τους δύο φίλους είναι από συνοικία του αρκτικού διαμερίσματος, ενώ ο άλλος εργάζεται ως ναυτικός! Δεν καταφέραμε ωστόσο να μάθουμε ποια ήταν η συνέχεια της σχέσης τους. Σίγουρα όμως ήταν μία τραυματική εμπειρία για τους δύο φίλους και ιδιαίτερα για τον γιο της κυρίας.

Πηγή ➤ athensmagazine

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου