ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ – ΣΟΚ: Η λεπτομέρεια στην υπόθεση Γιακουμάκη που ανατρέπει τα δεδομένα!

elas-lyste_blogsot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια είδηση που έσκασε πριν λίγο είναι σίγουρο πως θα ανατρέψει πολλά δεδομένα στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Χήτο, η μικρή αυτή λεπτομέρεια έχει να κάνει με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός του άτυχου νέου. Πιο συγκεκριμένα, το δεξί μανίκι της μπλούζας του ήταν κατεβασμένο όταν εντοπίστηκε και έφτασε στο σημείο ο ιατροδικαστής.

Σημαντική είναι και η επισήμανση που έγινε πάνω σ’ αυτό, αφού όταν κάποιος βάζει τέλος στη ζωή του δεν είναι δυνατό ούτε ασυναίσθητα να κατεβάσει το μανίκι του. Σημειώνεται, πως το τραύμα που του κόστισε και τη ζωή βρισκόταν στο δεξί του χέρι.

Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει από την αρχή την υπόθεση, ενώ νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει ποινή φυλάκισης έως και 6 μηνών για τους εκφοβιστές ετοιμάζεται προς ψήφιση για την ολομέλεια της Βουλής.


Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου