ΣΟΚ! Ξυλοκόπησαν στο Γκάζι μοντέλο του Ελληνικού Facebook! (Φωτό).

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το κορίτσι αυτό έχει προκαλέσει πολύ μέσα απο την σελίδα της στο Facebook. Πρόκειται για γνωστό μοντέλο-club girl που πολλές φορές ποζάρει με τον δικό της τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας πολλά σχόλια. Πολλές φορές αρνητικά.

Παρ όλα αυτά η Χρυσούλα δεν πτοείται. Συνεχίζει να ποζάρει και να δημιουργεί φαντασιώσεις στ΄ αρσενικά και φθόνο στις γυναίκες.

Το κορίτσι λοιπόν εδώ και δυο μέρες είναι στο κρεβάτι μετά από επίθεση που δέχτηκε από δυο άτομα στο Γκάζι. Σύμφωνα με την ίδια οι δυο άγνωστοί την ακολούθησαν και κάποια στιγμή προσπάθησαν να της κλέψουν την τσάντα και παράλληλα να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά. Εκείνη αντέδρασε με αποτέλεσμα να την χτυπήσουν άσχημα στο κεφάλι. Ευτυχώς οι φωνές της ακούστηκαν πολύ με αποτέλεσμα να τρέξουν προς το μέρος της διερχόμενοι περαστικοί.

Γλίτωσε τα χειρότερα αλλά έχασε την τσάντα της.
f1f2

Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου