Βόλος: Σπαραγμός για τον θάνατο 18χρονης μαθήτριας - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της όμορφης Μαρίας.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με δάκρυα στα μάτια οι συμμαθητές της που πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση - Κατέρρευσαν οι γονείς και ο αδερφός της άτυχης κοπέλας...

Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από την Τρίτη του Πάσχα, βυθίζοντας στο πένθος τον Αγιο Κωνσταντίνο και το Βόλο ολόκληρο, η 18χρονη Μαρία - Ευγενία Ντάκου. Η άτυχη μαθήτρια προσβλήθηκε από καρκίνο στον εγκέφαλο και έδινε άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εδώ και δύο χρόνια.

Τον δικό της ανείπωτο αγώνα έδινε και η οικογένεια της 18χρονης πάντοτε δίπλα στο πλευρό της όμορφης κοπέλας, όμως δυστυχώς το κορίτσι δεν κατέστη δυνατό να σωθεί. Τα ξημερώματα της Τρίτης του Πάσχα εξέπνευσε, σκορπίζοντας ανείπωτη οδύνη στους οικείους της και απέραντη θλίψη στους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου που βρέθηκαν κοντά της.

Δυστυχώς, η υγεία της άτυχης 18χρονης επιδεινώθηκε την τελευταία εβδομάδα οπότε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου και εισήχθη στην Κλινική. Η 18χρονη Μαρία - Ευγενία είχε όνειρα για τη ζωή. Φοιτούσε στο 8ο Λύκειο Βόλου, ήταν άριστη μαθήτρια και ήθελε να σπουδάσει Αγγλική φιλολογία.

Δυστυχώς η επάρατη νόσος «ύπουλα» σταμάτησε αυτή την πορεία πριν από δύο περίπου χρόνια, όταν έγινε η πρώτη διάγνωση. Δύο χρόνια η κοπέλα και η οικογένειά της απευθύνονταν σε Νοσοκομεία στην Αθήνα και το Βόλο, σε Κέντρα Αποκατάστασης.

Χθες στις 11:30 το πρωί τελέστηκε η κηδεία της στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, που πλημμύρισε από κόσμο που πήγε να συμπαρασταθεί στην οικογένειά της αυτές τις δύσκολες στιγμές, να χαιρετήσει για τελευταία φορά την όμορφη κοπέλα, την αγαπημένη συμμαθήτρια.

Συγγενείς, φίλοι, καθηγητές και συμμαθητές της Μαρίας είπαν με λυγμούς το στερνό αντίο. Τραγικές φιγούρες ανάμεσα στο πλήθος κόσμου η οικογένεια της 18χρονης, ο πατέρας της και η μητέρα της, ο αδερφός της που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον τραγικό χαμό.

Πηγή ➤  Εφημερίδα Ταχυδρόμος


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου