Λύθηκε μακροχρόνιο αστυνομικό μυστήριο στη Θεσσαλονίκη.

elas-lyste.blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ένας 24χρονος Αλβανός ταυτοποιήθηκε ως εκ των "πρωταγωνιστών" αιματηρού επεισοδίου, που
σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο σε υπαίθριο χώρο μπροστά από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ.

Ο νεαρός αλλοδαπός, μαζί με άγνωστο συνεργό του, προσέγγισαν δύο συμπατριώτες τους και για αδιευκρίνιστο ακόμη λόγο τούς πυροβόλησαν τουλάχιστον πέντε φορές, με αποτέλεσμα να τούς τραυματίσουν ελαφρά στα πόδια. Μετά το επεισόδιο, τα δύο νεαρής ηλικίας θύματα πήγαν στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, απ' όπου ο ένας έφυγε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών κι ο άλλος έμεινε μία βραδύ για εξετάσεις.

Ύστερα από πολύμηνες έρευνες, αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έφτασαν στα ίχνη ενός εκ των δραστών. Όπως έγινε γνωστό, ο 24χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στο μεταξύ, τρεις Έλληνες ταυτοποιήθηκαν ως δράστες έξι κλοπών που καταγγέλθηκαν κατά τον τελευταίο χρόνο σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι παραπάνω φέρονται ότι αφαίρεσαν από τρία σπίτια (σε Πυλαία και 40 Εκκλησιές) κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και 1.500 ευρώ, από ταχυφαγείο (στον Εύοσμο) 2.000 ευρώ, όπως επίσης από δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα (στη Νικόπολη και στην Καλαμαριά) μία πινακίδας κυκλοφορίας κι έναν χαρτοφύλακα που περιείχε 500 ευρώ.

Πηγή ➤ ΑΠΕ - ΜΠΕ


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου