Νεκρός αστυνομικός - Τραγωδία και πάλι στην άσφαλτο.

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με αίμα βάφτηκε η… άσφαλτος της Κρήτης μία ακόμα φορά. Ένας ακόμα νεαρός άνθρωπος και μάλιστα αστυνομικός, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο ατύχημα.

Το νέο περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι όταν ο 26χρονος αστυνομικός οδηγούμε μια μοτοσικλέτα στο δρόμο Ιεράπετρα-Γρα Λυγιά.

Σε κάποιο σημείο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε ένα φορτηγάκι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον άτυχο άντρα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα καθώς ο 26χρονος άντρας πέθανε ακαριαία μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής.

Πηγή ➤ cretapost



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου