ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ : ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΗ…….

elas - lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ανήλικοι ασελγούσαν σε παιδί και το έγραφαν σε βίντεο.

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ναυπάκτου η είδηση ότι δυο ανήλικοι μαθητές είχαν επιδοθεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός άλλου ανήλικου παιδιού.

Μάλιστα είχαν βιντεοσκοπήσει ό,τι έκαναν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά κρατήθηκε μυστική αρχικά όσο διαρκούσε η προανάκριση και στη συνέχεια κατά την διάρκεια της κύριας ανάκρισης από τον ανακριτή Μεσολογγίου.

Με την ολοκλήρωσή της, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης των ανήλικων δραστών.

Τα δυο παιδιά συνελήφθησαν την Τετάρτη και με εντολή ανακριτή μεταφέρθηκαν στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης του Βόλου, όπου θα παραμείνουν ώσπου να εκδικαστεί η υπόθεση για την οποία κατηγορούνται.

Πηγή ➤ kontranews.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου