ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ 16ΧΡΟΝΗ- ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ! Κύκλωμα εμπορίας οργάνων ή παράνομης έκτρωσης πίσω από το θάνατό της.(Vid).

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τα πραγματικά αίτια αναζητάει ο πατέρας της 16χρονης.

Η υπόθεση
Το κορίτσι διέμενε στα Ιωάννινα με τη μητέρα της, όταν πήγε με ταξί για μια επίσκεψη ρουτίνας στον οδοντίατρο στην πόλη των Αγίων Σαράντα. Κατά την επιστροφή της στα Ιωάννινα, ένιωσε αδιαθεσία και ο οδηγός του ταξί, ο οποίος ήταν και φίλος της μητέρας, τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Τα αλβανικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει ότι η 16χρονη έπαθε καρδιακή προσβολή, αλλά οι νεότερες πληροφορίες από τη νεκροτομή έδειξαν εσωτερική αιμορραγία.
Ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος έχει χωρίσει με τη μητέρα της, ζήτησε να γίνει εκ νέου νεκροτομή στην Αθήνα, όπου διαπιστώθηκε ότι τα ζωτικά όργανα, ο εγκέφαλος αλλά και η μήτρα της έλειπαν!

«Αυτή η ιστορία μου φαίνεται πολύ ύποπτη. Δεν είχε αρρωστήσει ποτέ και ήταν καλά στην υγεία της» αναφέρει ο πατέρας.
Το κορίτσι, όπως αποσαφηνίστηκε, διέμενε στα Ιωάννινα αλλά όχι με τη μητέρα της. Για οικονομικούς λόγους φιλοξενείτο σε ένα δημόσιο Κέντρο της Πρόνοιας.
Ο πατέρας της 16χρονης ισχυρίζεται λοιπόν ότι ο θάνατος της κόρης του μπορεί να σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια.


«Στις φωτογραφίες το κορίτσι φαίνεται ότι είναι κακοποιημένο, έχει σημάδια στον αυχένα.

Ο φίλος της μητέρας κατέθεσε ότι στις 12.30 μ.μ ξεκίνησαν από την οδοντίατρο για την Ελλάδα και σύμφωνα με την εισαγωγή στο νοσοκομείο, το πήγε στις 15:30 μ.μ. Πού το είχε τρεις ώρες;» τονίζει ο πατέρας, ο οποίος αναφέρει ότι από το σημείο που δήλωσε ο οδηγός ότι βρίσκονταν όταν πέθανε μέχρι το νοσοκομείο, είναι απόσταση περίπου μισής ώρας.

Ο πατέρας ακόμη προσθέτει: «την πρώτη μέρα που μπήκα στο νεκροτομείο να τη δω, είχε σημάδι στον καρπό της. Ήταν από ενδοφλέβια παρέμβαση. Υποψιάζομαι ότι δεν πέθανε μέσα στο αμάξι αλλά σε κάποια ιδιωτική κλινική. Υποψιάζομαι ότι έκανε κάποια έκτρωση».
Έξι μήνες μετά η έκθεση νεκροψίας του Έλληνα ιατροδικαστή ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα καθώς όπως προκύπτει στο αίμα της μικρής ανιχνεύτηκε τριπλάσια ποσότητα τοπικού αναισθητικού από τα επιτρεπόμενα όρια.
Τι αναφέρει η εκπομπή «Μία».


ΠΗΓΗ: ΕΚΠΟΜΠΗ «ΜΙΑ»

Πηγή ➤ medicalland

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου