Τραγωδία στην Πάτρα - Δείτε την 48χρονη και τον τυφλωμένο από ζήλια συζυγοκτόνο, που την έπνιξε! (Φωτό)

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στον εισαγγελέα αναμένεται να μεταφερθεί ο… 45χρονος Θ.Λ., ο οποίος, τυφλωμένος από τη ζήλια, έπνιξε στη μπανιέρα του σπιτιού τους, στην οδό Μειλίχου, την 48χρονη σύζυγο και μητέρα του 14χρονου παιδιού τους.



Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά, όμως αυτή τη φορά οι φωνές της γυναίκας για βοήθεια αναστάτωσαν τους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρυσαν τη γυναίκα νεκρή και δίπλα της αιμόφυρτο τον 45χρονο, ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του.



Την ώρα της δολοφονίας ο 14χρονος γιος του ζευγαριού έλειπε από το σπίτι, ενώ η γυναίκα είχε και άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο.





Πηγή ➤ dete.gr



Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου