Δικογραφία κατά 77χρονου για φρικτό ρατσιστικό σχόλιο στο διαδίκτυο.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Δικογραφία σχηματίστηκε έναντι 77χρονου στην Αλεξανδρούπολη ο οποίος ανάρτησε ρατσιστικό σχόλιο στο διαδίκτυο σε σχέση με το ναύαγιο της Σάμου πριν από δύο μήνες.

«Πνίξτε τους αναρχοκουμουνιστές μαζί με τα παιδάκια τους και βάλτε το κεφάλι τους μέσα στο νερό» ήταν το σχόλιο ενός 77χρονου από την Αλεξανδρούπολη, κάτω από ένα βίντεο διάσωσης οικογενειών μεταναστών, πριν από δύο μήνες στη Σάμο.

Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έλαβαν καταγγελία πως χρήστης του διαδικτύου χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, προέβη σε σχόλιο ρατσιστικού περιεχομένου κάτω απά ανάρτηση με θέμα τη διάσωση μεταναστών. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εξέδωσε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, κατ’ εφαρμογή σχετικών Γνωμοδοτήσεων του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Στο πλαίσιο της ψηφιακής έρευνας, εντοπίστηκε η σύνδεση διαδικτύου μέσω της οποίας έγινε το ρατσιστικό σχόλιο. Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 77χρονου στην Αλεξανδρούπολη όπου κατασχέθηκε ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής που χρησιμοποιούσε. Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε για την υπόθεση, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή ➤ thetoc

Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου