Κως: Παραμύθι ή μήπως... - ''Τα χέρια του πήγαν σε σημεία που δεν έπρεπε ενώ κολυμπούσαμε στη θάλασσα''!

elas-lyste.blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η υπόθεση που έχει γίνει θέμα συζήτησης σε Κώ και Ρόδο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα...

Μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση με κατηγορούμενο για το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη της ηλικίας του, έναν 84χρονο Ροδίτη, θα απασχολήσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω την επόμενη εβδομάδα.

Ο ηλικιωμένος πατέρας δύο ενήλικων παιδιών, με κινητικά προβλήματα, στεφανιαία νόσο και σακχαρώδη διαβήτη, καταγγέλθηκε ότι ασέλγησε σε ένα παιδί 9,5 ετών, στην κεντρικότερη παραλία του νησιού, σε ώρα αιχμής, παρουσία της συζύγου του και 10 ηλικιωμένων φίλων του!

Το απόγευμα της 10ης Ιουλίου 2012 παρουσιάστηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου οι γονείς της ανήλικης και κατήγγειλαν ότι η κόρη τους, τους εξιστόρησε ότι, ενώ κολυμπούσε στην παραλία του Ενυδρείου, ο ηλικιωμένος την χάιδεψε σε απόκρυφο σημείο του σώματός της.


Η ανήλικη υποστήριξε ότι βρισκόταν στην παραλία με την μητέρα της και ότι κοντά τους υπήρχε μια παρέα ηλικιωμένων. Ενώ κολυμπούσε και έκανε βουτιές, ένας ηλικιωμένος, όπως είπε, την συνεχάρη. Ενώ κολυμπούσαν, όπως είπε, ο ηλικιωμένος την τράβηξε δύο φορές κοντά του μέσα στη θάλασσα, χρησιμοποιώντας τα πόδια του και ότι την χάιδεψε σε απόκρυφο σημείο του σώματός της.
 Τότε, όπως είπε, βγήκε από τη θάλασσα και ειδοποίησαν με τη μητέρα της, τον πατέρα τους, που εργάζεται σε σώμα ασφαλείας.

Ο 84χρονος δήλωσε αγανακτισμένος για τα ψεύδη και τις συκοφαντίες που εκτοξεύονται εις βάρος του από την ανήλικη και την οικογένειά της. Τόνισε ότι πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη, στένωση καρωτίδας, που του δημιουργεί αρρυθμίες, στεφανιαία νόσο, αναιμία, καταρράκτη, προστάτη και μυϊκή αδυναμία – ατροφία κάτω άκρων (πάθηση που έχει εκ γενετής και έχει υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις στο παρελθόν).

Πηγή ➤ dimokratiki.gr
  


Share on Google Plus

Unknown

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου